Starity

Lili Reinhart új verseskötetéről nyilatkozott

2020. szeptember 30. 00:12   |   Szerző: Four

Az utóbbi időben több lelki megpróbáltatáson is átesett a színésznő, papírra vetette érzéseit.

hirdetés

Megjelent Lili Reinhart új verseskötete, a Swimming Lessons. A színésznő hosszú ideje dolgozott az alkotáson, és az utóbbi időszak nehéz, érzelmileg túlterhelt élményeit is belesűrítette.

Ha épp keresztülmegyek valamin, legyen az depresszió, stressz vagy szakítás - beszélnem kell róla. Órákig beszélgetek a barátaimmal, oldalakat írok róla a naplómban, vagy számtalan verset írok róla.  

- mesélte. Amikor a színésznő elkezdte forgatni a Riverdale-t, hirtelen jött számára a hatalmas siker, amelynek feldolgozásában sokat segített, hogy elkezdett írni. És habár nemrég szakított Cole Sprouse-szal, elmondása szerint nem csak ehhez a kapcsolathoz fűződő érzelmeit, hanem korábbi szerelmeit is beleírta a kötetbe:

Az emberek majd megpróbálják levonni a következtetéseket bizonyos versek olvasásakor, és persze megtehetik, de ezek az alkotások több évre visszamenőleg készültek. 

Lili, aki jelenleg Vancouverben forgatja a Riverdale következő évadát, egy kicsit az ott zajló munkáról is beszélt:

Egy kicsit féltem attól, hogy hogyan leszek kreatív egy olyan környezetben, ahol húsz maszkos ember járkál körülöttem, miközben próbálok érzelmes lenni. De ahogy telnek a hetek, egyre könnyebb, és nagy biztonságban vagyunk a forgatáson. 

- mondta a színésznő.

Embed from Getty Images

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek