Starity

Exférjének édesapja pereli Kelly Clarksont

2020. október 01. 14:02   |   Szerző: Four

Durvul a válás, az énekesnőt milliós összeggel pereli volt férjének apja.

hirdetés

Kelly Clarksonra rájár a rúd: az énekesnő többször is beszélt róla, nem gondolta volna, hogy idén válni fog. Az események igencsak megviselték az énekesnőt, akinek elmondása szerint a karantén alatt nehéz volt egyszerre anyaként és dolgozó nőként is helytállnia - mindeközben pedig megkezdődött a válási procedúra. 

Hogy még egy kicsit bonyolódjon a helyzet, Clarksont volt apósa, Narvel Blackstock is beperelte, aki azt a menedzsmenttel foglalkozó, Starstruck nevű céget vezeti, amely az utóbbi 13 évben Kellyt képviselte. 

Narvel 1,4 millió dollárnyi kifizetetlen tartozás okán nyújtotta be keresetét a Los Angeles-i bíróságra, az összeget azonfelül követeli, hogy Clarkson eddig már visszafizetett neki 1,9 millió dollárt. 

A Starstruck 2007-ben kötött szerződést Clarksonnal, mely szerint keresetének 15%-át a cégnek fizeti. 

A hivatalos dokumentumok alapján Kelly volt apósának az a problémája, hogy az énekesnő idén nem fizette ki neki a The Kelly Clarkson Show és a The Voice után kapott fizetésének rá eső részét.

Körülbelül 13 év alatt a Starstruck Clarksont szupersztárrá fejlesztette. Elengedhetetlen szerepe volt abban, hogy Clarkson sikereket ért el számos albummal és Grammy-díjjal illetve jelöléssel. Ezenkívül olyan népszerű tévéműsorokban szerepelt, mint a The Voice vagy a saját talk show-ja. A Starstruck kemény munkája és elköteleződése ellenére Clarkson úgy döntött, nem fogja fizetni azt az összeget, amellyel a szerződés szerint tartozik.

- olvasható Blackstock panasza a hivatalos iratokban. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Inquisitr (@theinquisitr) által megosztott bejegyzés,

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek