Starity

Így oldotta meg ruhabalesetét Gina Rodriguez stylistja

2020. október 01. 22:10   |   Szerző: Four

Kisebb baki történt a színésznő egyik ruhájával, szerencsére kéznél volt a szakember.

hirdetés

Gina Rodriguez estélyi ruháiról mesélt a People magazinnak: a színésznőnek eszébe ötlött egy eset, amikor "nem igazán passzolt rá a ruha", így stylistjának nem volt más választása, cipzár helyett összevarrta Ginán a darabot.

Ahelyett, hogy felhúzta volna a cipzárt, a stylistom rám varrta a ruhát. Azt mondta, na most akkor ezt fogjuk csinálni. Ez tíz perccel azelőtt volt, hogy el kellett volna indulnom. Emlékszem rá pontosan, hogyan varrt "bele", majd hámozott ki az estélyiből. Körülbelül kiszaggatott belőle. 

És habár arra nem emlékszik, hogy ez pontosan melyik ruhaköltemény volt, egy darabot azért megtartott magának a színésznő, aki elmondása szerint nem szokta megőrizni a vörös szőnyeges szettjeit.

Nem tartok meg semmit, mindegyiket visszaadom. Az egyetlen ruha, amit megőriztem, az a Golden Globe-ruhám volt. Amikor megnyered a díjat, azt mondják a ruha is maradhat. 

- mondta Gina, aki 2015-ben kapta meg az elismerést, és azon az estén egy fekete Badgley Mischka ruhát viselt. 

A darab különlegessége, hogy Rodriguez később kölcsönadta egy középiskolás diáklánynak, akivel Twitteren tartották a kapcsolatot. 

Embed from Getty Images

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek