Starity

Durvul a dolog: Max Ehrich szerint Demi Lovato előre kitervelte szakításukat

2020. október 02. 17:05   |   Szerző: Four

A színész videófelvételen fejtette ki véleményét, nem zajlik békésen szakításuk.

hirdetés

Sajnos a celebvilágban is láttunk már csúnya szakításokat, és ezektől sem különbözik Demi Lovato és Max Ehrich elválása. Az énekesnő fél év együttjárás és ebből két hónap jegyesség után zárta le a kapcsolatot, több ismerőse szerint azért, mert Ehrich szándékai "nem voltak őszinték". 

Habár az énekesnő nem nyilatkozott erről, exvőlegénye, aki korábban már kijelentette, hogy bulvárlapokból tudta meg szakításukat - most olajat öntött a tűzre, és Instagram Live-ban még jobban kifejtette véleményét. 

Szerinte Demi szakítása egy előre kiszámított PR-fogás volt, hogy napokban kiadott dala, a "Still Have Me" még nagyobb sikert érjen el:

Ez a legőrültebb dolog. A legbizarrabb élmény, amiben valaha részem volt, és remélem, senkinek nem kell ilyet megtapasztalnia. Senki nem érdemli meg, hogy így érezzen. Pete Davidson nem érdemelte meg, hogy így érezzen. Szerintetek megírta azt az üzenetet Mac Millernek? Nyissátok ki a szemeteket. Ez egy... kiszámított PR-fogás volt, de a csapatom utálni fog azért, amiket most mondok. 

(Itt a férfi a Metro szerint arra a pletykára utalt, mely szerint Ariana Grande exvőlegénye, Pete Davidson Arianával közös képeket küldött magukról az énekesnő exének, Mac Millernek, emiatt pedig Mac halála után felbontotta eljegyzésüket az énekesnő.)

Szerelmes voltam. Az egész világnak tudnia kéne. Azt hittem megtaláltam az igazit, de rájöttem, hogy csak kihasználtak. De remélem a dal toplistás lesz, mert tudjátok mit, ha valaki ezt szeretné ebben az anyagias világban, akkor tessék, itt van. Remélem ez boldoggá tesz. Élvezd. Épp most vesztettél el valakit, aki egészen, igazán, végtelenül szeretett téged mindenért.

- jelentette ki élőzés közben a sztár. 

A színész mostanra már kitörölt posztjaiban pedig kijelentette, eddig nem is beszéltek telefonon az énekesnővel és hivatalosan nem zárták le a kapcsolatot. Ő viszont szeretné, ha Lovato biztonságban lenne, majd Deminek címezve hozzátette: "Örökké szeretni foglak... feltétel nélkül... bármi történjék."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pop Updates (@popupdatesdaily) által megosztott bejegyzés,

 

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek