Starity

Demi Lovato és Max Ehrich egészen máshogy viselik a szakítást – fotó!

2020. október 05. 17:05   |   Szerző: Glamster

Az egykori sztárpáros egy időben osztott meg felvételt: Demi Lovato csak úgy ragyog, míg Max Ehrich Instagramon keres vigaszt.

hirdetés

Néhányan kivirágoznak, amikor kilépnek egy toxikus kapcsolatból, néhányan pedig szemmel láthatóan megviselődnek. Meglepő módon, de talán szerencsésnek mondható, hogy Demi Lovato, aki egykor élete szerelmének tartotta Max Ehrichet, győztesként mutatkozik, míg a szemfényvesztő énekes / színész segítségért kiált. Ehrich őrületes Instagram-livejában megtudhattuk, hogy sértettnek és áldozatnak érzi magát az elmúlt hónapok után, sőt, odáig ment, hogy szerinte Demi Lovato csak a hírnévért használta őt ki. Ennek ellenére, megígérte a pórul járt énekesnőnek, hogy örökké szeretni fogja.

Legújabb Instagram-posztja is ilyesmit árul el: Ehrich feltöltött magáról egy szelfit, amiben közügyre teszi, hogy valószínűleg órák óta sír, amelyet a hozzáfűzött egyszerű, de sokat mondó törött szív is elárul. Barátai megértőbbek voltak, mint Demi rajongói, kérték, hogy vegye fel velük a kapcsolatot privátban. Édesanyja is kommentelt, amiben leírja, hogy nagyon szereti a fiát, lenyűgöző ember, és ezen a mélyponton is túl lesz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Max Ehrich (@maxehrich) által megosztott bejegyzés,

Demi Lovato, Maxszal ellentétben, szó szerint ragyog. Ami a zenét illeti a háttérben: „mizu, kutya, én vagyok a főnök.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Demi Lovato (@ddlovato) által megosztott bejegyzés,

 
Te ki lennél a szakítás után?
Max Enrich
Demi Lovato
 
 
 
 
 
 
Created with Poll Maker

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek