Starity

Lenny Kravitz: "A lányommal bármit meg tudunk beszélni egymással"

2020. október 06. 21:09   |   Szerző: Four

A zenész interjúban áradozott arról, hogy színésznő lányával fantasztikus a kapcsolatuk.

hirdetés

Lenny Kravitzről eddig is tudni lehetett, hogy nagyon jó kapcsolatot ápol nem csak lányával Zoeval, de volt feleségével, Lisa Bonet-val és annak férjével, Jason Momoával is. 

A zenész a People magazinnak adott interjúban őszintén beszélt arról, hogy lányával való jó viszonyát korábbi családi példa inspirálta:

Zoe és én nagyon őszintén szoktunk beszélni. Bármit, mindent meg tudunk egymással osztani. Az édesanyám és a nagypapám volt ilyen szoros kapcsolatban, olyannyira, hogy tiniként már nevetségesnek tartottam. Nagyon szerették és tisztelték egymást. Szóval amikor a Zoe-val való viszonyomra tekintek, az anyámat és a nagyapámat látom bennünk. Nagyon boldoggá tesz, hogy ilyen szintre fejlődtünk. 

Kravitz hozzátette, nagyon büszke lányára, aki sikereit önerőből érte el:

Mindent egyedül ért el. Az iskolában se mondta meg soha, hogy kik a szülei. Vannak gyerekek, akik előnyt kovácsoltak volna ebből, de ez nem az ő stílusa volt. Csodálatos munkát végzett, és tudom, hogy az édesanyám is nagyon büszke rá - nem csak a sikereire, hanem a viselkedésére, a hozzáállására, arra, ahogy csinálja, amit csinál, és amilyen ember lett.

- áradozott Kravitz.

Embed from Getty Images

via Harper's Bazaar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek