Starity

Bocsánatot kért a muszlim közösségtől Rihanna

2020. október 07. 10:10   |   Szerző: Glamster

Egy héttel az incidens után bocsánatot kért a businesswoman Instagram-oldalán.

hirdetés
Bocsánatot kért a muszlim közösségtől Rihanna
Fotó: Savage x Fenty

Mint mi is beszámoltunk róla a minap, Rihanna botrányba keveredett, miután egy iszlám hadíszt használt fel fehérbemutatója közben. Több ezren felháborodtak, de ami talán a legfontosabb, a muszlim közösség sértve érezte magát. Riri körülbelül egy héttel később Instagram-sztorijában kért elnézést:

Szeretném megköszönni a muszlim közösségnek, hogy rámutattak arra a hatalmas hanyagságra, ami akaratunkon kívül sértő volt a savage x fenty show alatt. Ami ennél is fontosabb, szeretnék bocsánatot kérni ezért a nem szándékos, de figyelmetlen hibáért. Megértjük, hogy sok muszlim nővérünket és bátyánkat megbántottunk, és ez nagyon bánt engem! Nem szórakozom Isten vagy bármilyen vallás felé tiszteletlen cselekedettel, éppen ezért, a dalválasztás totál felelőtlen volt! A jövőben magam győződőm meg arról, hogy ilyen nem fordul elő többé. Köszönöm, hogy megbocsájtotok és megértetek. Rih

Coucou Chloe, a dal producere is elnézést kért a remixért, vallomása szerint, nem tudta, hogy hadísz szól benne, amikor feldolgozta a versszakot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek