Starity

Egy katasztrofális házasság története: Blake Jenner szerint Melissa Benoist is bántalmazta őt

2020. október 09. 23:11   |   Szerző: Four

A színészek házassága egy idő után annyira megromlott, hogy mindketten agresszívak lettek egymással.

hirdetés

Blake Jenner hosszú Instagram posztban vallott arról, mi zajlott le 2017-ben véget ért házasságában, amelyet Melissa Benoisttal kötött. (A sztár nem említette konkrétan volt szerelme nevét, de elég egyértelmű utalásokat tett.)

A két híresség a Glee forgatásán jött össze 2012-ben, majd három évvel később összeházasodtak. A frigy nem tartott sokáig: csaknem két év után kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva szétváltak. 

Habár azóta Benoist Chris Wood mellett találta meg a boldogságot és nemrég gyermeke is született, exférje úgy tűnik, most látta jónak, hogy kiöntse lelkét és pontot tegyen történetük végére.

Embed from Getty Images

Jenner Instagramján azt írja, habár nagy szerelem volt kettejüké, mivel mindketten nehéz gyerekkort éltek meg, ez sajnos meglátszott kapcsolatukon is, és ahol lehetett, megnehezítették egymás életét. A viszony annyira megromlott köztük, hogy fizikailag és lelkileg is kárt tettek egymásban.

A színésznő tavaly videóban mesélt arról, hogy egy korábbi kapcsolatában (szintén nem mondott nevet) fizikai bántalmazás áldozata volt, és komoly sérüléseket szenvedett, mert volt olyan is, hogy exe az arcába vágta telefonját.

Az ütés elszakította a szivárványhártyámat, megsértette a szemgolyómat, felsérette a bőrömet és eltörte az orromat. A bal szemem annyira bedagadt, hogy nem tudtam kinyitni. A szám is feldagadt...Valami legbelül eltört bennem, túl messzire ment.

- mesélt az incidensről Melissa.

Embed from Getty Images

Blake most saját szemszögéből írta le az esetet:

Két évvel a kapcsolatunk vége előtt volt egy alkalom, amikor az expartnerem és köztem annyira elfajult egy vita, hogy a pillanat hevében - míg én a folyosón álltam ő pedig a hálószobánkban volt - céltalanul elhajítottam a telefonom. A tárgy az exem arcát találta el, én pedig lefagytam a sokktól és a horrortól, ahogy ő felsikoltott. A szeme azonnal bedagadt az ütéstől. Ez az a pillanat, amelyet életem végéig bánni fogok. Ott ült sírva, én pedig elképzelni sem tudom a fájdalmat, félelmet és szégyent, amit akkor érezhetett.

Jenner hozzátette, teljes felelősséget vállal tetteiért, és terápia segítségével próbálja kinevelni magából "a férfiasság hibás eszményképét, amelyet beletápláltak". Emellett kijelentette, hisz abban, hogy mindkét fél esetében fontos a felelősségvállalás, mert ahogy írta, ő is sérült fizikailag a kapcsolatban. Állítása szerint volt szerelme nem riadt vissza a karmolásoktól, pofonoktól, ökölcsapásoktól, és kitér egy esetre is, amikor a színésznő fizikailag bántalmazta a zuhanyzóban, melynek következtében traumatikus sérülést szenvedett.

Embed from Getty Images

A férfi a fizikai abúzus mellett arra is kitért, exe milyen eszközökkel próbálta sakkban tartani:

Számtalan munkát és lehetőséget fel kellett adnom, mert féltékeny volt a potenciális kolléganőimre. Fenyegetett, hogy ne kerüljek kapcsolatba és ne készítsek közös fotót a női kollágáimmal. Becsmérlő megjegyzéseket tett azokra a nőkre, akikkel együtt dolgoztam. Bűntudatot keltett bennem, hogy dolgozom - telefonhívásokat kaptam tőle, amelyek során attól rettegtem, kárt tesz magában a depressziója miatt, és azért, mert rettegett attól, hogy elhagyom.

Benoist korábban már említett videójában szinte ugyanilyen vádakkal illette exférjét:

Egyáltalán nem akarta, hogy csókolózzak, vagy akár flörtölő jelenetet forgassak férfiakkal - amit elég nehéz volt abszolválni, szóval elkezdtem lemondani a castingjaimat, állásajánlatokat utasítottam vissza és barátságokat is - csak azért, hogy ő ne sérüljön.

Embed from Getty Images

Majd a színésznő állítása szerint Jenner is elképesztően agresszív lett az idő múlásával:

A kemény igazság az, hogy megtanultam, milyen, amikor leszorítanak és folyamatosan pofoznak. Hogy olyan erősen húznak be, hogy majdnem elájulsz. Hogy milyen, amikor a hajadnál fogva rángatnak végig a padlón. Lefejelnek, vagy addig csipkednek, amíg felszakad a bőröd. Olyan erősen löknek a falhoz, hogy beszakad a gipszkarton. Megtanultam magamra zárni az ajtót - aztán ezt gyorsan el is engedtem, mert általában az ajtó bánta. Megtanultam nem értékelni egyetlen holmimat sem - a kicserélhetőt és a kicserélhetetleneket sem. Megtanultam, hogy ne értékeljem magamat.

Blake, aki elmondása szerint ma már teljesen más úton jár, levelében kijelentette, kapcsolatuk két sérült ember eredménye volt. Elnézést kért mindenkitől, aki valaha abúzus áldozata lett, majd bocsánatot kért Benoisttól is:

Sajnálom. Sok dolog van, amiről azt kívánom, bárcsak máshogy tettem volna. (...) Soha nem hagyom abba a munkát, hogy magamon javítsak életem minden területén. Jó egészséget, örömöt és szeretetet kívánok neked és a családodnak is.

- zárta le kapcsolatukat a férfi.

Embed from Getty Images

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek