Starity

Ed Sheeran megerősítette Beatrix yorki hercegnőről szóló pletykákat

2020. október 10. 20:08   |   Szerző: Glamster

Beatrix yorki hercegnő eléggé megbízhatatlan Ed Sheeran menedzsere szerint.

hirdetés

The Sun illusztráció

Beatrix yorki hercegnőre nem szabad halálos erejű fegyvert bízni: majdnem sikerült megvakítania Ed Sheerant négy évvel ezelőtt.

Még korábban a The Sun számolt be arról, hogy az énekest egy királyi vacsora partin sebezte meg az egyik nívós vendég. Mindez akkor történt, amikor James Blunt arról viccelődött, hogy szeretné, ha lovaggá ütnék. Erre Beatrix kapott az alkalmon, felvette az egyik ceremóniai kardot, ám sajnos a súlyát benézve hátra dobta, Sheeran pedig mögötte állt szerencsétlenségre. Az énekes arcán a sebet több öltéssel varrták össze, és csak centiken múlt, hogy nem a szeme veszett oda. A poén a sztoriban egyébként, hogy Ed visszatért a partiba ellátása után, ám Beatrix hercegnő a hírek szerint „vigasztalhatatlan” volt.

Ezt Ed Sheeran menedzsere, Stuart Camp is megerősítette a hét folyamán.

Páran azt javasolták, hogy hazudjak a hölgy kilétéről, de nem fogok azért hazudni, mert valaki egy kibaszott idióta volt. Évekig nem jött elő a sztori, de most, hogy megkérdezted, igen ő volt. Mármint elnézést, de leveszel egy hatalmas kést a falról, amivel konkrétan házhoz mész a pofonért. A legszebb, hogy azóta nem is hallottunk felőle.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just Jared (@justjared) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek