Starity

Miranda Kerr terhesen pózolt a W magazinnak

2010. november 13. 11:11   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Orlando Bloom felesége terhesen is elvállalt egy fotózást a W magazin számára, ami mellé természetesen egy riport is készült. Többek között azt is elárulja, nem szándékozik hamar visszasietni a munkába a baba születése után.

hirdetés
Miranda Kerr terhesen pózolt a W magazinnak

Az ausztrál szupermodell terhesen vállalt el egy művészi jellegű fotózást a W magazin decemberi számában. Egyelőre egy fekete-fehér kép került napvilágra, amin a hasát nézi. Miranda ezzel a fotózással olyan sztárok mögé áll a sorba, mint Britney Spears vagy Demi Moore, akik szintén várandósságuk alatt pózoltak.

Miranda egyébként éppen Párizsban vett részt egy fotózáson, amikor rájött, hogy terhes, hiszen már hetek óta hányinger kerülgette. „Azon gondolkoztam, miért voltam annyira beteg.”

A modell első gyermekét szüli meg hamarosan, és azt mondja, utána nem akar rögtön visszasietni a munkába.

„Nekem a család az élet. Csodás volt a karrierem, de nem ez az életem. Nem érzem úgy, hogy vissza kellene mennem dolgozni.”

A baba nemét egyelőre titokban tartja ő és férje. „Meglepetésnek szeretnénk” – nyilatkozta tömören Miranda, de már több hír is kering arról, miszerint a gyermek kisfiú lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek