Starity

Kis híján véget ért a házasságuk, Odette és Dave Annable valahogy mégis újra összejött

2020. október 12. 13:01   |   Szerző: Four

A színész házaspár most ünnepelte, hogy tíz éve kötötték össze életüket.

hirdetés

Habár Dave Annable és felesége, Odette tavaly nyáron még arról posztolt, nehéz szívvel ugyan, de különköltöztek és kislányukra koncentrálva szeretnék tölteni ezt a nehéz időszakot - most mégis közösen örvendeztek házassági évfordulójuknak. 

A két színész kereken tíz éve kötötte össze életét, és míg Dave egy Bora Borán készült nászutas fotót osztott meg, felesége esküvői és egyéb közös képeket posztolt. 

Annyira hálás vagyok, hogy tíz évvel ezelőtt téged választottalak, azért pedig még annál is jobban, hogy most is az oldalamon állsz. Micsoda nap ez arra, hogy megünnepeljük a kalandunkat, ezt a most nyíló új fejezetet, az új otthonunkat és megannyi csodálatos dolgot, amelyek a jövőben várnak ránk. (...) Szeretlek Davey, boldog tizedik házassági évfordulót, szerelmem

- írta Odette. 

A pár tavaly októberben jelentette be, hogy szétválnak, ám idén augusztusban egy közös képet posztolva jelentették be, hogy "2020 bizony nem csak rossz híreket hoz", mert újra együtt vannak. 

Odette és Dave házasságának megmentésében az is szerepet játszhatott, hogy Hollywoodból Austinba költöztek, és közösen felújították új otthonukat. A szerelmeseknek egy kislánya van, az ötéves Charlie Mae.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Odette Annable (@odetteannable) által megosztott bejegyzés,

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dave Annable (@dave_annable) által megosztott bejegyzés,

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek