Starity

Kínos! A Bűbájos boszorkák régi szereplőgárdája megtámadta az új generációt

2020. október 15. 13:01   |   Szerző: Glamster

„Elég szánalmas, hogy felnőtt nők így viselkednek.” A Bűbájos boszorkák régi szereplőgárdája megalázónak tartja a rebootot.

hirdetés
Kínos! A Bűbájos boszorkák régi szereplőgárdája megtámadta az új generációt
Fotó: A kép csak illusztráció

2018-ban megjelent a Bűbájos boszorkák újra töltve, amely az 1998-as sorozatot keltette ismét életre. A reboot vegyes érzelmeket váltott ki a rajongókból: a kritikák vegyesek. A boszorkák eddig két évadon át szórakoztatták a nézőket, és további részekre is visszatérnek.

Emellett, külön érdekesség, hogy az új boszorkányokat színes bőrű nők játsszák.

Ám, a rajongók mellett a régi stáb sem maradéktalanul elégedett a bűbájos lányokkal. Holly Marie Combs (Piper) és Rose McGowan (Paige) megtámadta a sorozatot közösségi médián.

Leszedik a régi Bűbájos boszorkákat a Netflixről, hogy az újat tudd nézni...

– kezdte Holly, majd Rose vette át a szót.

Elég szívás! Nem láttam az újat, nem. Örülök, hogy a sorozat új embereknek ad munkát. De attól még szívás.

Az egyik rajongó erre a következőt írta ki:

Nem tetszik, hogy fehér nők az eredeti Bűbájos boszikból szekálják az új Bűbájos boszikat, akik színes bőrű nők... rossz látni...

Erre a tweetre válaszolt Sarah Jeffery, az új szereplőgárda egyik főszereplője:

Láttam korábban a videót, és próbáltam nem kommentálni. Gondoltam, hadd kiabáljanak a süllyesztőbe. De azt hadd mondjam el, hogy elég szomorúnak, sőt, elég szánalmas gondolom, hogy felnőtt nők így viselkednek. Remélem, rájuk talál a boldogság valahol, és többé nem aláznak meg színes bőrű nőket. Nekem ciki lenne így viselkedni. Béke veletek.

Erre Holly sem volt rest, és válaszolt neki:

Jó nagy marhaság! (...). Az emberek most degradáló hülyeségeket írnak (...), csak azért, mert más a véleményünk egy TV showról.

Holly 2018-ban sem volt elégedett a showval:

Mondok valamit. Ameddig nem kérnek meg minket, hogy újraírjuk a sztorit, ahogy Brad Kern kért meg minket hetente, ne gondold, hogy learathatod a babérjait a kemény munkánkat. A Bűbájos boszorkák hozzánk tartozik, az írókhoz, a csapathoz és rajongókhoz. Ezért senkit nem csap be az, hogy ellopták a nevét. Szevasztok.

A rajongókat megosztotta a vita: mindkét oldalt megértik.

Bűbájos boszorkák: akkor és most

Rose Instagramon üzent a fiatal színésznőnek:

Kedves Sarah Jeffrey,

Azt sem tudtam, ki voltál, ameddig nem tweeteltél. (...) Amit mondtam, annak semmi köze nem volt a rasszhoz, eléggé kifordítottad a saját hasznodra a dolgot. Nagyon örülök annak, ha színes bőrű nőknek jól fizető munkájuk van. Szuper! Biztosan fantasztikus színésznő vagy. A problémám (nyugodtan keress rá) az, hogy a producerek és a WB csatorna eladták a hosszú éveken át tartó kemény munkánkat csak azért, hogy több pénzt leszedhessenek a Bűbájos boszik nevéről. (...). Nem érdekel, hogy rebootolták. (...) Nem fogom megnézni az újat, mert nem értek egyet az okozattal mögötte. (...) Az eredeti show rajongóinak kívánsága nem teljesült, és ez érdekel. Hollywood megállás nélkül gyártja a rebootokat showkról, amelyeket nem kéne folytatni, és ez érdekel. (...) Nincs se lélek, se szív az új Bűbájos boszikban, csak profit, ami nem fejlődik, nem növekszik. Rebootok mindig az árnyék lesz, az eredeti showk pedig a nap. Minden jót kívánok neked. Rose

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek