Starity

Szívszorító üzenetet küldött feleségének John Legend

2020. október 16. 19:07   |   Szerző: Four

Nemrég vesztették el harmadik gyermeküket, a tragédia hatására írt egy dalt a sztár.

hirdetés

Megható üzenetet írt felesége, Chrissy Teigen számára John Legend. Az énekes a nemrég megrendezett Billboard Music Awardson saját, Never Break című dalát adta elő, amelyet Chrissynek szánt - a modell ugyanis pár hete elvetélt, harmadik gyermeküket veszítette el.

Később Legend Instagramjára is kiposztolta a felvételt, egy szívszorító írás mellé:

Ez most Chrissynek szól. Annyira szeretlek téged és a családunkat is. Együtt megtapasztaltuk a nagy magasságokat és a nagy mélységeket is. Látni téged, ahogy a gyermekeinket hordtad a szíved alatt, nagyon megindító volt. Csodálattal tölt el az az erő, amelyet a legnagyobb kihívást jelentő időkben tanusítottál. Milyen nagyszerű ajándék életet hozni a világra. Megtapasztaltuk ezt a csodát, ezt az örömteli ajándékot - és most volt részünk a benne rejlő törékenységben is.

Majd így folytatta:

Azért írtam ezt a dalt, mert bízom benne, hogy amíg a földön vagyunk, egymás kezét fogva élünk túl minden szakadást, minden hullámvölgyet, minden megpróbáltatást. Hét évvel ezelőtt az esküvőnk napján megígértük ezt egymásnak, és minden kihívás, amellyel azóta szembesültünk, csak erősebbé, ellenállóbbá tette ezt a fogadalmat. A szerelmünk tartós. Soha nem törünk meg.

Az énekes ezek után megköszönte mindenkinek a bátorító üzeneteket és a sok kedvességet, illetve kijelentette, Chrissy is elmondja majd érzelmeit a dologról, ha készen áll rá.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

John Legend (@johnlegend) által megosztott bejegyzés,

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek