Starity

A Jenner lányok balhéjába valahogy édesanyjuk pasija is belekeveredett

2020. október 16. 23:11   |   Szerző: Four

Kris Jenner szerelme általában háttérbe vonul, de most szókimondó reakciója volt.

hirdetés

Ismét áll a bál a Kardashianoknál: igencsak felborzolódtak a családban a kedélyek, miután Kylie és Kendall Jenner összeverekedett egy közös autóút során

A realityjük legutóbbi epizódja szerint nem csak a lányok voltak a vita középpontjában, hanem Kris Jenner barátja, Corey is. 

A férfi közös autóban utazott a veszekedő/verekedő lányokkal, akik később sem voltak hajlandóak megbékélni egymással, és hajtogatták a saját igazukat. Emellett Kendallnak sikerült Coreyval is összebalhéznia, aki elmondása szerint az ominózus estén úgy próbálta leállítani, hogy közölte vele: "b*szd meg!".

A modell ezen annyira megsértődött, hogy későbbi telefonbeszélgetésük során is felhozta a férfi ellen sérelmeit, aki miután megpróbálta hasztalanul megbékíteni a lányt, nemes egyszerűséggel közölte vele:

Hadd mondjak el valamit. Kendall, évek óta udvariatlan vagy, amikor úgy érzed, egy seggfejjé változol. Ok nélkül felidegesíted magad. 

Kendall erre amellett, hogy elküldte anyja szerelmét a fenébe, közölte vele, hogy csak egy kívülálló, aki hagyta, hogy ez az egész megtörténjen, és bocsánatot kellene kérnie.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@thefashionconsultantt által megosztott bejegyzés,

 

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek