Starity

Szexi fotósorozat! Delta Goodrem megvált a jó kislány megjelenésétől

2020. október 21. 15:03   |   Szerző: kia08

Delta Goodrem igazán pikáns fotósorozathoz állt modellt Ausztrália legnagyobb férfimagazinjában.

hirdetés

A 35 éves énekesnő a szomszéd lányos megjelenését valami merészebbre cserélte le: szerdán a Maxim magazin évente megjelenő HOT 100 különkiadásának címlapján. A különkiadás keretein belül megmutatta ebben az igazán mélyen vágott fehér V-nyakú ruhájában kebleit, melyről a gyémánt ékszerei sem tudják elterelni az ember figyelmet.

Maxim Magazine

A fotósorozat második képén egy átlátszó felsőben látható. Delta magas derekú öltönynadrágot és blézert viselt, a merész megjelenést pedig gyémánt karikákkal és gyűrűkkel egészítette ki.

Maxim Magazine

 

Soha nem látott merész megjelenése szinte felismerhetetlenné teszi Deltát azok számára, akik még a Neighbours sorozat Nina Tuckerjeként emlékeznek rá. A kitalált karakter, akit 2002 júniusától 2015 márciusáig játszott, szerényen öltözött – általában kulcscsontot takaró felsőket viselt, a haját pedig copfokban hordta.

Delta, mint Nina Tucker

A Delta a Maxim Australia Hot 100-ban szerepel olyan hírességek mellett, mint Margot Robbie, Celeste Barber, Samara Weaving, Rebel Wilson és Sarah Snook. A címlaplányok között van még az egykori Bachelorette-ből lett Otthonunk sorozat sztárja Sam Frost, Casey Boonstra modell és a Hollywoodi ingatlanosok "gazembere", Christine Quinn.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek