Starity

Nem jut el a mozikba Kristen Stewart új filmje, amelyben megkérné barátnője kezét karácsonykor

2020. október 21. 14:02   |   Szerző: Glamster

A Karácsonyi meglepi nem jut el a mozikba, így a rajongóknak máshol kell megnéznie.

hirdetés

Kristen Stewart új filmje, a Karácsonyi meglepi eredetileg a mozikban debütált volna novemberben, azonban, a koronavírus miatt a tervek változtak. A Hulu megvásárolta a jogokat, és 2020. november 25-én premierre tűzte, így az amerikai rajongók streamelhetik a platformon.

A filmben feltűnik majd Kristen Stewart, Mackenzie David, Alison Brie, Aubrey Plaza, Daniel Levy, Mary Holland, Burl Moseley, Victor Garber, és Mary Steenburgen.

Állítólag egy házasságban a lánykérés a legszebb pillanat. Feledhetetlen, felülmúlhatatlan emlék. Kivéve, ha minden rosszul sikerül. Abby (Kristen Stewart) nagyon készül. Mindent eltervez, mindent kigondol, és már a boldogság gondolatától is boldog: a nagy karácsonyi családi összejövetelen akarja megkérni a barátnője kezét. Csak egy a baj: amikor megérkezik Harper (Mackenzie Davis) karácsonyi családi partijába, kénytelen szembesülni vele, hogy a szerelme még nem árulta el a szüleinek, hogy egy lánnyal él. És amikor megismeri őket, azt is megérti, miért nem mert még beszélni nekik… (Port).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek