Starity

Michael Patrick Kelly “Beautiful Madness” című dala őrülten sikeres

2020. október 21. 14:02   |   Szerző: Glamster

Az ír-amerikai származású énekes Michael Patrick Kelly már egészen fiatalon megtapasztalta a sikert.

hirdetés
Michael Patrick Kelly “Beautiful Madness” című dala őrülten sikeres
Fotó: Instagram

A The Kelly Family tagjaként tinédzserek millióinak volt példaképe. 18 éves korára már ő volt a csapat fő dalszerzője. Nevéhez olyan fantasztikus slágerek fűződnek többek között, mint az “An Angel”, 20 millió fölötti albumeladásokkal, és stadionturnékkal büszkélkedve. A világsiker hatására úgy érezte pihenésre, és feltöltődésre van szüksége, ezért 6 évet szerzetesként élt egy kolostorban Dél-Franciaországban, majd miután visszatért a zenei életbe, egy páratlanul sikeres szólóénekesi karrier vette kezdetét.

“ID” címmel megjelent 2017-es albuma 70 hetet töltött a német slágerlisták élén, és az olyan rádiósikereknek köszönhetően, mint az “iD”, a “Roundabouts”, illetve az “Et Voilá”, kiérdemelte az igen ritka platina minősítést. A lemezhez kapcsolódó turnéra összesen több mint 500.000-en váltottak jegyet Németországban, Ausztriában és Svájcban. Ezt követően a hatalmas sikert arató “The Voice of Germany” című tévéműsor egyik mentoraként vett részt, illetve három évig vezette a “Sing meinem Song” című műsort.

Legfrissebb dala a “Beautiful Madness” címet kapta és a német slágerlista harmadik, a svájci slágerlista első helyén, valamint az Európai Rádiós Lista 22. helyén áll, túllépve a 20.000 lejátszást is. A dal üzenete inspiráló: bármi ami elsőre őrültségnek tűnhet, később valami csodálatossá válhat. Ennél a mottónál nem is jellemezheti semmi jobban Michael Patrick Kelly sikerekben bővelkedő karrierjét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek