Starity

Cher ellopta Susan Sarandon szerepét Az eastwicki boszorkányokban

2020. október 21. 20:08   |   Szerző: Four

Sarandon sokáig nem is tudott róla, hogy az énekesnő megkapta az ő szerepét.

hirdetés

Susan Sarandon nem mindennapi szerepére emlékezett vissza: a színésznő az 1987-es Az eastwicki boszorkányok című filmben alakította Jane-t, a tanárnőt. Ám a színésznő a szexi szobrász, Alexandra karakterére jelentkezett, és egy ideig úgy is volt, hogy ő fogja játszani. 

Eredetileg én kaptam Cher szerepét, és nem is derült ki, csak később - miután Rómából hazatértem LA-be -, hogy egy másik karakter leszek. Gyorsan meg kellett tanulnom csellózni, pedig előtte egyetlen hangszeren sem játszottam életemben. Azt mondták, beperelnek, ha otthagyom őket, úgyhogy nem volt más választásom. 

- mesélte Sarandon a film forgatókönyvírójának, Michael Cristofernek. Az is kitudódott, hogy nagy valószínűséggel Cher azért kapta meg Alexandra szerepét, mert összeszűrte a levet a film producerével, Jon Petersszel. 

Ennek ellenére a forgatáson elég jól kijöttek egymással, Cher még egy parókát és egy ruhát is kölcsönadott Susannek. Sarandon elmondása szerint őt, Chert és másik kolléganőjüket, Michelle Pfeiffert a túlélés kötötte össze akkor. A munka olyan rossz hangulatban telt, hogy Peters haragjában székeket dobált és a rendező, George Miller kétszer is felmondott.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Page Six (@pagesix) által megosztott bejegyzés,

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek