Starity

Gyerekként rút kiskacsának érezte magát Olivia Culpo

2020. október 26. 16:04   |   Szerző: Four

A modell elárulta, sokáig kellett önértékelési problémákkal küzdenie a múltban.

hirdetés

Olivia Culpo egy podcastben mesélt arról, hogy gyermekkorában egészen máshogy gondolkodott magáról. Sokáig úgy érezte, kilóg a családjából:

Őszintén, gyerekkoromban nagyon csúnyának éreztem magam, amit szörnyű kimondani. Nagyon külünböztem a családomtól. A nővérem úgy nézett ki, mint egy Barbie baba, én meg túlsúlyos voltam. Belenéztem a tükörbe és azt kellett mondanom 'oké, te más vagy' - mert az voltam. 

Azt is elárulta, alkata miatt édesapja már korán diétára fogta:

Szuper apukánk van, de egy A-típusú személyiség, rengeteg maratont végigcsinált már. Amikor 10 éves voltam, diétára fogott - ekkor jöttem rá, hogy ha munkát fektetsz valamibe, akkor megkapod az eredményt. Onnan kezdődött ez az egész. 

Nővére, Aurora szerint pont a tinédzserkori küzdelmei segítették hozzá Oliviát ahhoz a hozzáálláshoz, amely sikeressé tette. 

A modell tavaly egyébként már beszélt arról, hogy volt az életében egy időszak, amikor rendkívül depressziós volt, ivott és dohányzott - mégis úgy posztolt Instagramjára, mintha minden oké lenne vele. Culpo fontosnak tartotta felhívni követői figyelmét a közösségi média árnyoldalára ezzel kapcsolatban. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Olivia Culpo (@oliviaculpo) által megosztott bejegyzés,

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek