Starity

Armie Hammer házasságát is Lily James dúlhatta szét

2020. október 26. 20:08   |   Szerző: Four

A Manderley-ház asszonyának forgatásán alakítottak egy párt, forró volt köztük a levegő.

hirdetés

Lily James neve mostanában leginkább Dominic Westtel kapcsolatos megcsalós botránya miatt forgott közszájon. A színésznő emiatt több hivatalos megjelenését is lemondta, ám a Page Six információi szerint nem West volt az egyetlen nős férfi, akivel Lily az utóbbi időben kavart.

Armie Hammerre is szemet vetett, akivel a nemrég megjelent "A Manderley-ház asszonya" című film remake-jében alakítottak egy párt. 

A férfi házasságának állítólag azért vetett véget felesége, Elizabeth Chambers, mert szenvedélyes hangnemű üzeneteket talált Hammer telefonján, "Adeline" névvel aláírva. 

Chambers tavaly áprilisban találta az sms-eket, ekkoriban forgatta fent említett közös filmjét Lily és Armie. És hogy még több ok legyen a gyanúra, a színésznő állítólag több forgatással kapcsolatos papíron és a lakókocsiján is "Adeline"-ként lett feltüntetve. 

Bizonyos források szerint pedig Lily és Armie szemmel láthatóan is flörtöltek egymással:

[Lily] Nem volt túl óvatos. [Armie] pedig benne volt, efelől nincs kétség. [Lily] folyamatosan hozzáért és hosszú, sóvárgó pillantásokat vetett rá.

Hammer felesége, miután megtalálta az üzeneteket, összetört, de párterápiával próbálta megmenteni kapcsolatukat. Még az is felmerült, hogy megújítják esküvői fogadalmukat. Az utolsó csepp a pohárba azonban egy olyan szexuális hangvételű üzenet volt, amelyet ugyan Elizabeth kapott férjétől, de tudta, hogy nem neki szól. 

A pár így idén júliusban jelentette be, hogy válnak, egy ötéves és egy hároméves gyermekük van.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Valentin  (@blondiebaughty) által megosztott bejegyzés,

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek