Starity

Első gyermekével várandós Emily Ratajkowski!

2020. október 26. 21:09   |   Szerző: Four

Áldott állapotban van a modell, a Vogue magazinban beszélt terhességéről.

hirdetés

Édesanya lesz Emily Ratajkowski! A modell és férje, Sebastian Bear-McClard nagy örömmel várják a kicsit, erről bővebben a Vogue magazinnak írt esszéjében beszélt Emily:

A férjem szereti azt mondani, hogy "terhesek vagyunk". Ilyenkor azt mondom neki, hogy bár édes a gondolat, de nem teljesen igaz. Kicsit neheztelek, hogy míg az ő egész családjának DNS-e bennem van, fordítva ez nem igaz. Ez nem fair - szoktam mondani, és ezen mindketten jót nevetünk. (...) A várandósság egy eredendően magányos állapot: olyan dolog, amelyet a nő egymaga visel, a testében - függetlenül attól, hogy milyenek a körülményei. Annak ellenére, hogy van egy szerető társam és rengeteg barátnőm, akik készek elmesélni a saját terhességük rizikós részleteit, végtére is egyedül vagyok a testemmel ebben a folyamatban. (...) A férjemnek nincsenek fizikai tünetei a "terhességünkben", és ez még egy emlékeztető, hogy mennyire mások a férfiak és a nők tapasztalásai az életben.

- jelentette ki Ratajkowski. A modell egyébként arra is kitért, hogy férfjével úgy gondolják, teret hagynak gyermekeiknek, akik maguk dönthetik el, melyik nemhez akarnak tartozni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,

 

via Elle

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek