Starity

Jennifer Lawrence kiakadt, amikor azzal gyanúsították, szándékosan esett el

2020. október 27. 12:12   |   Szerző: Four

Az Oscar-díj átvételekor lépett rosszul a színésznő, esés lett belőle.

hirdetés

Jennifer Lawrence már-már ikonikusnak számító Oscar-díjas botlásával sokak szívébe belopózott. A színésznő a 2013-as díjátadón a lépcsőn felfelé menet esett el, mikor a legjobb színésznőnek járó szobrocskáért igyekezett.

Ám az aranyos esetlenség nem mindenki számára tűnt őszintének: Anderson Cooper, a CNN riportere például azzal gyanúsította Jennifert, hogy szándékos mutatvány volt tőle az egész. 

Lawrence egy podcastben nemrég elárulta, borzasztóan ideges volt aznap este:

Az agyam totálisan lekapcsolt. Ma már szeretettel emlékezem vissza rá, de nagyon sokáig érzékeny téma volt számomra. 

A színésznő hozzátette, még nem tudta igazán feldolgozni az esetet, amikor már azt hallotta, hogy Cooper szerint csak megjátszotta az egészet.

Nagyon elkeserítő volt, mert egy horrorisztikus égésnek éreztem, amely elvette... - nem tudom, hogy lesz-e valaha még lehetőségem arra, hogy egy ilyen beszédet mondhassak. 

Hónapokkal később egy rendezvényen összefutott a a riporterrel, és emelt hangon számon kérte a férfit, hogy "próbált-e már estélyiben felsétálni lépcsőn, mert ha nem, akkor honnan tudja, hogy hamis volt az esés".

Rögtön bocsánatot kért, mondta, hogy nem tudja, és sajnálja. Én meg még mindig dühös voltam. Valószínűleg mindenkinek azt mondta utána, hogy őrült vagyok. De szerintem most már jóban vagyunk.

- tette hozzá a színésznő, arra utalva, hogy mára elsimultak köztük a dolgok.

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek