Starity

Videó készült arról, ahogy Meryl Streep unokaöccse brutálisan nekiugrott valakinek

2020. október 27. 12:12   |   Szerző: Four

Csúnyán bántalmazott egy parkolóban egy férfit, bíróságon kell felelnie érte.

hirdetés

Korábban már írtunk arról, hogy Meryl Streep unokaöccse, Charles botrányosan viselkedett egy vita során: a férfi indulatai úgy elszabadultak, hogy egy parkolóban bántalmazott egy fiatalt.

Charles a 18 éves David Peraltával szólalkozott össze úgy, hogy verekedés lett a dolog vége - a videón a fehér pólós férfi Streep rokona. És míg az eset után Streep azonnal elviharzott, Peralta később kórházba került, mert kiderült, azonnali segítségre szorul: életmentő agyműtétet hajtottak végre a fiún.

A hivatalos iratok szerint David azzal vádolja Streepet, hogy rasszista szitkozódás közben a földhöz szorította a fejét és fojtogatta, ezáltal pedig súlyos sérüléseket szenvedett.

Miután [Peralta] eszméletét vesztette, [Streep] felemelte a testét és a földhöz vágta. Abszolút obszcén kinyilvánítása volt ez a dühnek és erőszaknak.

- nyilatkozta Edmond Chakmakian, David ügyvédje, majd hozzátette, akár 80 ezer dollárra is rúghat védence kórházi kezelése, hiszen évekig tarthat a fizikoterápia.

Charlest testi sértés miatt akkor letartóztatták, de óvadék fejében kiengedték - a héten kezdődött meg az üggyel kapcsolatos bírósági tárgyalás.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek