Starity

Bebe Rexha új klipjét saját élménye és a Nem férek a bőrödbe című film inspirálta

2020. október 28. 14:02   |   Szerző: Four

Kellemetlen élményen és a kétezres évek egyik ikonikus tinifilmjén alapul a videoklip.

hirdetés

Nemrég jelent meg Bebe Rexha és Doja Cat közös dala, a  Baby, I'm Jealous - az énekesnő pedig most bővebben is kifejtette egy interjú során, mi ihlette a fülbemászó nótát.

Maga a dal Bebe személyes tapasztalatából született:

Igaz történet alapján készült, akkor épp randiztam egy sráccal. Egyik nap, kicsit önbizalomhiányosnak éreztem magam, és pörgettem az Instámat, amikor megláttam, hogy lájkolja ezeket a lányokat: modell alkat, szuperfitt, nagy szemek, tengerpati kinézet - tökéletes külsejű lányok a szememben. Elbizonytalanodtam, úgy voltam vele, hogy "Én akkor nem is olyan vagyok, aki neki tetszhet? Nem vagyok a zsánere?" Féltékeny lettem, és elmentem a stúdióba. Beszéltem a társszerzőimmel, és azt javasolták, írjunk egy dalt, aminek a címe 'Jealous'. Felemelőnek szántuk, az egész album tulajdonoképpen a bizonytalanságról és annak elfogadásáról szól. 

Az énekesnő arról is mesélt, hogy a videoklip középpontjában természetesen a féltékenység áll, de a felvétel elejét a Nem férek bőrödbe című 2003-as film inspirálta:

Eredetileg az 1800-as évek stílusában szerettem volna forgatni a videót. Beszéltem a klip rendezőjével, Hannah Lux Davisszel, ő mondta, hogy mi lenne, ha megmutatnánk a féltékenység jelenségét az idők során. Csináltunk egy cool nyitójelenetet a Nem férek a bőrödbe alapján, azon a filmen nőttem fel, az egyik kedvencem. (...)

 - utalt a film ikonikus szerencsesütis fordulatára. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bebe Rexha (@beberexha) által megosztott bejegyzés,

 

via Elle

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek