Starity

120 év börtönt kapott a hollywoodi sztárok szektavezére

2020. október 28. 19:07   |   Szerző: Glamster

Szexkultuszt vezetett az az életmód tanácsadó, amelynek tagja számos hollywoodi sztár is volt.

hirdetés
120 év börtönt kapott a hollywoodi sztárok szektavezére
Fotó: A kép illusztráció

A 60 éves, lecsúszott vállalkozó, az NXIVM alapítója, 120 év börtönt kapott, miután hét vétségben bűnösnek találták. Legfőbb elkövetései közé tartozott a szexkultuszban betöltött vezetői szerepe. A börtönbüntetés mellett további 1 750 000 millió dollár büntetést is kapott.

Az NXIVM hivatalosan önsegítő, életmód tanácsadó szervezet volt, amely workshopokat tartott. Azonban a „színfalak mögött” egy borzalmas szekta működött, amely több tucat nőt zsákmányolt ki szexuálisan. A bíróságon 15 nő mert csak felszólalni az általuk elkövetett tettekről.

A szektának több hollywoodi csillag is tagja volt, közte a Smallville színésznője, Allison Mack, akit két éve tartóztattak le, mert több nőt is becsábított a szervezethez, hogy szexrabszolgának adja el őket.

Seth DuCharme, New York felelős ügyvédje, a következőket mondta el a Hollywood Reporternek:

Raniere kizsákmányolta és bántalmazta az áldozatokat fizikálisan, érzelmileg és szexuálisan a saját élvezetére. Remélem, a mai ítélet némi békét hoz az áldozatok és családjaik szívébe.

Hollywood már évek óta hangos a szexbotrányokról, a legutóbb, Jeffrey Epstein és Harvey Weinstein rémtettei rázták meg a sajtót. Még szomorúbb volt, hogy állítólag több nívós sztár közrejátszott ezekben, ám erről hivatalos megerősítés sosem érkezett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek