Starity

Érkezik a Narcos: Mexikó harmadik évada, Wagner Moura is rendezni fog benne

2020. október 28. 23:11   |   Szerző: Four

Tovább folytatódik a latin-amerikai drogbárók szövevényes története, új évad jön.

hirdetés

Habár a koronavírus miatt nem lehet tudni pontosan, mikor érkeznek a nagy sikerű Narcos című sorozat spinoffjának új részei, annyi biztos, lesz harmadik évada a Narcos: Mexikónak. Érdekesség, hogy a korábban Pablo Escobart játszó Wagner Moura is része lesz a produkciónak, két epizódot is rendezni fog - a sorozat eddigi készítője, Eric Newmann helyett pedig Carlo Bernard veszi át a munkálatokat.

Hálás vagyok azért az öt évért, amelyet a Narcos és a Narcos: Mexico vezetésével tölthettem, és mérhetetlenül büszke vagyok arra, amit ez a kivételes csapat elért a műsorokkal. Carlo Bernard az első ember volt, akivel tíz évvel ezelőtt beszéltem erről a projektről, és kifejezetten elégedett vagyok, hogy az ő hozzáértő kezeiben hagyhatom a Narcos: Mexikó harmadik évadát.

- búcsúzott Newmann.

Vigyázat, spoilerveszély! 

A Netflix idén, a koronavírus kirobbanása előtt kicsivel kezdte el forgatni az új évadot, ám kisvártatva le kellett állniuk. És ahogy azt a második évad végén a Diego Luna által alakított Felix Gallardo megjósolta, komoly szerepet kap a történet további részében Amado Carillo Fuentes (José María Yazpik).

A '90-es években játszódó harmadik évad a Felix birodalmának bukása után új erőre kapott kartellek háborúját dolgozza majd fel, és az új generációs mexikói nagykutyák felemelkedése politikai felforduláshoz vezet.

Fuentesen kívül több eddigi mellékszereplő is vissza fog térni, például Walt (Scoot McNairy), Pacho Herrera (Alberto Ammann), James Kuykendall (Marr Letscher), Héctor Palma (Gorka Lasaosa) és El Chapo is (Alejandro Edda), akinek - mint ahogy az sejthető volt - növekvő hatalmát is feldolgozza a sztori.

Plusz érdekesség, hogy a rapper Bad Bunny is csatlakozni fog, mint mellékszereplő - bár a Narcos-sorozatok világában ez nem ritka, hiszen a Migos rappere, Quavo is kapott egy kisebb szerepet a Narcos: Mexikó második évadában.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Narcos (@narcos) által megosztott bejegyzés,

 

via TheOprahmagazine & Deadline

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek