Starity

Rekordösszeget vitt haza J.Lo a Szeretném, ha szeretnél kapcsán - de nagyon megküzdött érte

2020. november 02. 14:02   |   Szerző: Four

Akkoriban hatalmas szónak számított, hogy egy latina színésznő ennyi pénzt kap.

hirdetés

Jennifer Lopez volt ügynökével és egyben jelenlegi producertársával, Elaine Goldsmith-Thomasszel beszélgetett régi filmjeiről, így az úttörőnek számító Szeretném, ha szeretnél (The Wedding Planner) című 2001-es film is szóba került.

Lopezt ez a produkció tette fel a romantikus vígjátékok palettájára, és latinaként egyedülálló módon 9 millió dollárt keresett a filmmel. Ám a tárgyalás nem volt egyszerű: Lopez elmondása szerint rengeteget számított, hogy Elaine foggal-körömmel harcolt azért, hogy kliense megkapja a neki járó anyagi javakat. Addig ugyanis leginkább szobalány és mosogató szerepeket kaptak a latina színésznők ebben a filmkategóriában.

Ki kellett törnöm ebből, és meg kellett győznöm valakit arról, hogy tegyen be egy romantikus vígjátékba - amely esetemben a Szeretném, ha szeretnél volt.

Így mesélte az esetet Elaine-nek:

Emlékszem, Adam Shankman választott ki a filmre. Te voltál az ügynököm, és kértél egy bizonyos összeget, amelyet úgy gondoltad, hogy megérdemlek, erre hátrahőköltek. 

De mivel nem engedtek az elvárásaikból, Shankman végül maga is belátta, megéri Lopezre költeni, és utasította kollégáit, hogy "adják meg neki, akármit kér". Így kapta meg latinaként J.Lo az akkor rekordnak számító pénzösszeget.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

pick your fav (@film.weddings) által megosztott bejegyzés,

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek