Starity

Ruth Wilson elárulta, nem érezte biztonságban magát A viszony forgatásán

2020. november 06. 13:01   |   Szerző: Four

A színésznő a körülmények miatt érezte úgy, hogy nem bírja tovább a sorozatban.

hirdetés

Ruth Wilson 2018-ban minden magyarázat nélkül hagyta ott a The Affair azaz A viszony című sorozatot, most azonban ha részletekig menően nem is, de kifejtette, mi volt a problémája. 

A színésznő nem érezte magát biztonságban a forgatáson, és most megtörte a csendet:

Eddig azért nem beszéltem A viszonyról, mert nem találtam ki, hogyan fogjak hozzá. Sok zaj és düh vette körül, és a hatalom az én kezemben volt, hogyan is mesélek az életemről és a tapasztalataimról. Fontos kimondani, hogy felszólaltam. Felemeltem a hangom, kiálltam magamért. Volt egy olyan helyezet A viszony során, amelyet nem éreztem helyesnek, megküzdöttem vele, és elértem, hogy megvédjem magam. 

- nyilatkozta Wilson. 

2019-ben egyébként már megszólalt pár bennfentes az üggyel kapcsolatban, és mind azt állították, lehetetlenek a munkakörülményeik, és a színészeket gyakran hajszolja kellemetlen helyezetekbe a rendező Sarah Treem. Például annak ellenére, hogy a szerződésükben nem szerepelt ilyen kitétel, próbálta őket minél több és merészebb meztelen jelenetbe belekényszeríteni. Treem mindent tagadott, és kijelentette, Wilson nehezen kezelhető volt a közös munka során.

(...) Az ösztöneim nagyon erősen azt súgták, hogy nem jó, ahogy érzek azzal kapcsolatban, ami ott történt és nem éreztem magam biztonságban. 

- mondta Ruth.

Embed from Getty Images

via NewYorkPost

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek