Starity

Johnny Deppet távozásra szólította fel a Warner Bros.! Többé már nincs helye a Legendás állatok-franchise-ban

2020. november 06. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Az 57 éves filmsztár az Instagramon jelentette be, hogy búcsúzik a Harry Potter-univerzumhoz tartozó franchise-tól.

hirdetés

Hatalmas örömmel fogadták a rajongók, amikor annak idején kiderült, hogy Johnny Depp alakítja majd Gellert Grindelwaldot a Legendás állatok és megfigyelésük-filmekben, ám sajnos a színész most kénytelen érzékeny búcsút venni a szereptől és vele együtt a franchise-tól is, miután a Warner Bros. Studios vezetősége a menesztése mellett döntött. A fejesek annak fényében döntöttek a színész kirúgása mellett, hogy az elveszített egy pert exével, Amber Hearddel való „háborújában”.

Az imént történtek fényében szeretném ezt a közleményt megfogalmazni. Először is köszönetet kívánok mondani mindazoknak, akik megajándékoztak a támogatásukkal és hűségükkel. Meghatottak szeretettel és aggódással teli üzeneteitek, különösen az elmúlt néhány napban. Másodszor pedig szeretném tudatni veletek, miszerint a Warner Bros. felkért engem arra, hogy mondjak le Grindelwald szerepéről a Legendás állatok és megfigyelésükben, mely kérést tiszteletben tartottam és elfogadtam

– olvashatóak Depp sorai, majd még hozzátette:

A bíróság ítélete nem változtatja meg a harcom célját, továbbra is az igazat mondom, és fellebbezni fogok. Elhatározásom továbbra is erős, és szándékomban áll bebizonyítani, hogy az ellenem felhozott vádak hamisak. Életemet és karrieremet nem ez fogja meghatározni.

Depp Grindelwald szerepében I Fotó: Warner Bros. Studios

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek