Starity

Jamie Campbell Bower veszi át Johnny Depp megüresedett helyét a Legendás állatok-sorozatban?

2020. november 07. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Egyelőre nem lehet biztosan tudni, mi lesz Gellert Grindelwald karakterének sorsa az őt alakító színész távozása után.

hirdetés
Jamie Campbell Bower veszi át Johnny Depp megüresedett helyét a Legendás állatok-sorozatban?
Fotó: Warner Bros. Pictures

Hatalmas felháborodást keltett Johnny Depp tegnapi bejelentése, miszerint a Warner Bros. Studios arra kötelezte, adja vissza Gellert Grindelwald szerepét és távozzon a Legendás állatok és megfigyelésük-franchise éléről. A színésznek mindössze két filmben volt alkalma életre kelteni a karaktert, ám exfeleségével vívott harca az útjába állt annak, hogy folytassa a megkezdett munkát.

Johnny Depp elszakad a Legendás állatok és megfigyelésük-franchise-tól. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a filmeken végzett eddigi munkájáért. A Legendás állatok és megfigyelésük harmadik része jelenleg is készül, Gellert Grindelwald szerepéért pedig újabb meghallgatást fogunk tartani. A film 2022 nyarán kerül majd a mozikba

– olvasható a Warner Bros. vezetőségének nyilatkozatában.

Természetesen rögtön megkezdődtek a találgatások azt illetően, ki veheti át Depp helyét a filmsorozatban, és sokan arra tippelnek, Jamie Campbell Bower lehet a befutó. Ennek egyébként egészen egyszerű oka van: a 31 éves színész alakította a fiatal Grindelwaldot a Harry Potter és a Halál ereklyéi első részében, valamint a Legendás állatok – Grindelwald bűntettei című filmben is felbukkant a szerepben, így az ő szerződtetése nemcsak könnyű, hanem ésszerű is volna. A két színész egyébként nem is idegen: 2007-ben együtt játszottak a Sweeney Todd – A Fleet Street démoni borbélya című Tim Burton-filmben.

Johnny és Jamie a Sweeney Toddban 13 évvel ezelőtt I Fotó: Warner Bros. Pictures

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek