Starity

MTV EMA 2020: Holnap este, vasárnap, az egész világ Magyarországot nézi

2020. november 07. 17:05   |   Szerző: Glamster

A világhírű MTV EMA Magyarországon kerül megrendezésre, és Palvin Barbi gondoskodik majd arról, hogy mindenki jól érezze magát.

hirdetés
MTV EMA 2020: Holnap este, vasárnap, az egész világ Magyarországot nézi
Fotó: MTV EMA

Rendhagyó virtuális showval és négy ikonikus helyszínnel jelentkezik Magyarországról Palvin Barbi és David Guetta az MTV EMA keretein belül november 8-án.

Európa legnagyobb és legnézettebb könnyűzenei díjátadójának számít a minden évben megrendezésre kerülő MTV European Music Awards. Idén pedig, virtuálisan, Magyarország négy helyszínéről jelentkezik be Palvin Barbi, hogy átadják a holdembereket.

A Ripost beszámolója szerint ez azért is nagy szó, hiszen nemcsak virtuálisan nézhetjük a vörös szőnyeget, ám közel egymilliárd ember láthatja majd kicsiny hazánkat.

A magyarok közül jelölést kaott Irie Maffia, Metzker Viki és ByeAlex, ám olyan nemzetközi nevekkel is találkozhatunk, mint Miley Cyrus, Dua Lupa, Lady Gaga, Justin Bieber és a BTS is.

A díjátadó november 8-án, 20.00 órakor kezdődik magyar idő szerint az MTV Hungaryn. A feliratos verzió november 9-én, 17.00-kor debütál, míg az ismétlés november 13-án és 15-én lesz.

A magyar helyszínek között láthatjuk Budapestet, a veszprémi püspök székhelyet, a Dunakanyart és Esztergomot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek