Starity

Már 10 éve! Darren Criss így emlékezik a Glee - Sztárok leszünk!-beli szerepére

2020. november 10. 15:03   |   Szerző: Four

A színész szerint sorozat kapcsán jutott olyan lehetőségekhez, amelyekért mai napig hálás.

hirdetés

Ki hinné, hogy már tíz éve történt, amikor Darren Criss először jelent meg a Glee - Sztárok leszünk! című sorozatban, mint Blaine Anderson? Úgy tűnik, maga a színész is alig bírja felfogni, hogy már ennyi idő eltelt azóta a bizonyos szerep óta, amely megismertette a világgal a nevét. 

Ma tíz éve annak, hogy először jelentem meg a Glee-ben mint Blaine Anderson, a 'Never Been Kissed' című epizódban. (...) Senki sem tagadhatja, hogy a Glee katapultálta az életemet egy másik szintre, és biztosította a lehetőséget, hogy úgy folytatódjon a karrierem, ahogy az az elmúlt évtizedben történt. (...) Köszönöm, hogy beengedtétek Blaine-t az életetekbe: az emberek szokták mondani, hogy a Glee hogy megváltoztatta az életüket, és ilyenkor örömmel válaszolom nekik, hogy velem is ez történt. 

- írta Instagramján a színész, majd hozzátette, a kerek évforduló alkalmából élő bejelentkezéssel fog koncertezni, az ebből befutott összeget pedig jótékony célra szeretné fordítani. 

Dalokat, történeteket és eddig nem látott tartalmakat fogok megosztani, amelyek a jó öreg Glee-s időkből maradtak fenn. Még néhány különleges személyes tárgyat is elárverezek, hátha összegyűlik belőle egy kis extra összeg! (...) Már nagyon régen szerettem volna ezt megtenni, de kellett a megfelelő alkalom. Így, hogy ma van az évforduló, hamarosan jönnek az ünnepek és egy kis remény is érzékelhető a világban, helyesnek éreztem az időzítést. 

- mesélt a sztár a kezdeményezésről.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Darren Criss (@darrencriss) által megosztott bejegyzés,

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek