Starity

Menesztésétől függetlenül is egy vagyont keres Johnny Depp a Legendás állatok harmadik részén

2020. november 10. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Úgy tűnik, nem marad teljesen hoppon a színész, még ha nem is fog szerepelni a filmben.

hirdetés

Hatalmas port kavart világszerte a Warner Bros. azon döntése, hogy távozásra szólította fel a Legendás állatok és megfigyelésük egyik kulcskarakterét alakító Johnny Deppet annak fényében, hogy a színész elveszített egy pert az exével vívott háborúja során. Rajongók ezrei (ha nem milliói) álltak ki a filmsztár mellett, a stúdió azonban nem másította meg a döntését – Deppnek távoznia kell.

Most kiderült, hogy Johnny nem távozik teljesen üres kézzel és leszegett fővel a franchise-ból, ugyanis az általa kötött szerződés értelmében  körülményektől függetlenül is megilleti őt a teljes bére, ami nem kevesebb, mint tízmillió dollárra, azaz megközelítően hárommilliárd forintra rúg. A film forgatása egyébként szeptember 20-án vette kezdetét Londonban, Depp pedig mindössze egyetlen jelenetet forgatott le ezidáig.

Egyelőre nem lehet tudni, mi lesz a színész által életre keltett Gellert Grindelwald sorsa – a Warner Bros. mindössze annyit közölt, hogy újabb meghallgatást tartanak a szerepért. Sokan egyébként arra gyanakszanak, Jamie Campbell Bower lehet majd a befutó, hiszen ő egyébként is kapcsolódik a Harry Potter- / Legendás állatok-franchise-hoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek