Starity

Katy Perry szeretné, ha Rihanna férjhez menne

2010. november 13. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mostnság mindent lehet hallani Rihannáról, csak épp azt nem, hogy férjhez megy; bár barátnője, Katy Perry nagyon szeretné, ha Rihanna egybekelne Matt Kemppel.

hirdetés
Katy Perry szeretné, ha Rihanna férjhez menne

Rihanna kapcsolata erős Katy Perryvel, ezért is szeretné Katy, ha barátnője minél hamarabb egybekelne jelenlegi partnerével, Matt Kemppel.

„Nagyon szeretném, ha Rihanna végre egybekelne jelenlegi partnerével, Mattel, nagyon illenek egymáshoz” – mondta Katy, de a 22 éves énekesnő még nem döntött úgy, hogy itt lenne az ideje a házasságkötésre. Rihanna nagyszerű csaj és megérdemli, hogy végre boldog legyen” – zárta Katy.

A barbadosi szépség elárulta egy interjúban, melyet a British More magazinnak adott, hogy nagyra becsüli Katyt, de amiért ő házasságot kötött Russell Branddel, nem biztos, hogy ő ezt fogja tenni. „Szeretem Katyt, a legjobb barátnők vagyunk, de nem biztos, hogy ugyanazt a példát akarom követni, mint ő. Még csak január 26-án ismerkedtünk meg, ez nem megy ilyen könnyen. Félek, hogy nem lesz-e olyan ő is, mint Chris” – mesélte Rihanna. Bár Matt többször is bizonyította, hogy ő nem olyan, mint a többi férfi, de az énekesnőnek ez túl korai lenne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek