Starity

Tudtad? Ezek a női öv viselés fortélyai

2020. november 10. 19:07   |   Szerző: Starity

A ruhatárad méretét, sokszínűségét és funkcióit tekintve te is könnyen felmérheted, hogy hány különböző típusú öv lenne ideális számodra. Üzletasszonyként vagy irodai munkakörödben hétfőtől péntekig elengedhetetlen a kifogástalan megjelenés az aktuális szetthez passzoló kiegészítőkkel. Más élethelyzetekben háttérbe szorulhat a női öv viselése és előtérbe kerül a kényelem. De a kisgyermekes anyai lét is tartogat olyan lopott órákat, amikor felránthatsz egy slim farmert a kedvenc öveddel, fodrászhoz vagy moziba.

hirdetés
Tudtad? Ezek a női öv viselés fortélyai

Szerencsére mi nők a nadrágszíjat a derekunkra és a csípőnkre is csatolhatjuk – alkati kérdés, hogy kinek melyik áll jól, de ne szaladjunk ennyire előre. A derékövet kedved szerint variálhatod, és ha a ruha szabásvonala úgy kívánja, akkor mell alatt is viselheted. Az empire szabású ruhák pont ebbe a kategóriába tartoznak, mivel a mell alatti vágáshoz illesztett szíj optikailag szépen kiemeli a dekoltázsodat. A kényelmi szempontok miatt ezért érdemes szélesebb, sztreccses fazont választani. Ha alma alkatú vagy, akkor mindenképp próbáld ki!

A hagyományos és szűkített fazonú ruhákhoz, felsőkhöz és nadrágokhoz egy slim női bőr öv lesz a tökéletes választás. Trendi magasderekú farmerodhoz viselhetsz klasszikus barna vagy fekete derékszíjat, de színes egyéniségedet megvillanthatod mintás és színes darabokkal is. A sportos, téglalap alkatúak és a magasnövésű hölgyek széles, mintás derékövekkel tehetik tökéletessé az összképet. De a formás körte alkatúak is kiemelhetik karcsú derekukat egy feltűnő darabbal. Az apró petite lányok testalkatához pedig a keskeny derékpántok passzolnak.

A csípőövek optikailag nyújtják a derékvonalat, és egy feltűnő darab a tekintetet is odavonzza. Ezért a hosszú combúaknak egy széles csípőpánt telitalálat lesz! A kerekded csajoknak a telt csípő ellensúlyozására a visszafogott színű és mintájú fazonokat ajánljuk. Az apróbb termetűeket azonban sajnos a széles öv összenyomja, bárhová is csatolják, de egy diszkrét pánt csípőre csatolva is jólmutat rajtuk.

A bikiniszezonon innen és túl bizony felszaladhat pár szemtelen kiló a hideg hónapokban. Ha te is ebben a cipőben jársz, akkor az obi öv lesz az új barátnőd! Ez a széles bőrből készült kiegészítő nemcsak iszonyatosan kényelmes, de nagyon csinos is. Elöl a masnit magadnak kötöd, ezért trükközhetsz vele, és ha nyújtani szeretnéd az alakodat, akkor egyszerűen csak hagyd hosszan lógni a pántokat.

Tipp: Ne a takargatni való részeket próbáld elfedni, mert ellenkező hatást érhetsz el! A derekad legkarcsúbb pontját emeld ki vele.

A női öv viselés fortélyait kipróbálva te is bezsebelheted az elismerő pillantásokat!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

divat ruha öv
hirdetés

Ajánlott cikkek