Starity

Komplikációk adódtak! Kórházba került a várandós Christina Perri

2020. november 12. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Sajnos a dologok nem épp úgy alakultak, ahogy azt az énekesnő tervezte, így kénytelen kórházban tölteni a szülésig hátralévő heteket.

hirdetés

Tegnap mutattuk meg nektek, milyen csodálatos fényképek készültek a második gyermekével várandós Christina Perriről, ma már azonban egy komorabb hírrel vagyunk kénytelenek jelentkezni. A 34 éves előadónál ugyanis komplikációk merültek fel, így be kellett feküdnie a kórházba és ott is marad a szülésig.

Sziasztok, barátaim! Nos, soha semmi nem megy a tervek szerint. Huh. Gond van a kicsivel, így itt maradok, amíg elérkezik az idő, hogy világra jöjjön, ami talán túlságosan korán fog bekövetkezni

– írta az énekesnő az Instagramon, és arra kérte követőit, küldjék szeretetüket a csöppségnek, akit a szíve akatt hordoz. Hozzátette továbbá, hogy nagyon hálás a gondjukat viselő orvosoknak és nővéreknek, ő pedig mindenre kész, amit javasolnak neki a jóllétük érdekében.

Később egy videó formájában jelentkezett be a kórházból, melynek keretében köszönetet mondott a jókívánságokért és kijelentette, hogy úgy érzi biztonságban és jó kezekben van.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek