Starity

Ezek az év legjobb beauty adventi kalendárjai

2020. november 12. 10:10   |   Szerző: Glamster

Megérkezett az adventi kalendáriumok beszerzésének szezonja. Nézzük a legjobbakat!

hirdetés

1. Estée Lauder

Az ikonikus brand egy limitált kiadású „blockbusterrel” jelentkezett idén, amelynek ára 54.000 forint. Ennek értéke azonban jóval több. Tartalmaz különböző ápolási termékeket, mint regeneráló szérum és szemkörnyékápoló, ám mégis a sminkek dominálnak leginkább: több teljes kiszerelésű darab is elérhető benne, és ráadásul egy elegáns piros sminkbőrönd is jár hozzá.

Fotó: Estée Lauder

2. Delia Cosmetics

A kremmania.hu leírása alapján egy lengyel kozmetikai márkáról van szó, amelyet 1998-ban alapított dr. Józef Szmich. A kalendárium különböző sminktermékeket tartalmaz. Ára: 9690 forint.

Fotó: Delia

3. Lush

A karácsonyi visszaszámlálás elkezdődött, és erre a Lush is felkészült egy exkluzív, értékes szettel. Ezért mélyebben a tárcába kell nyúlnia annak, aki a márka szerelmese, hiszen ezért 72.990 forintot kell fizetni. Ráadásul, online már nem megrendelhető, azonban az üzletekben még limitált számban kapható.

Fotó: Lush

4. Yves Rocher

24 felfedezésre váró meglepetés, mely végigkíséri a karácsony ünnepéig vezető meghitt várakozáson. Haj- és testápoló termékek, arcápolók, parfümök és sminkek sora várja, hogy egy kis plusz örömöt csempészhessen e gyönyörű időszak napjaiba. Ráadásul az egyes termékek dobozkái minden oldalról díszítettek, esztétikusak, így akár ajándékozásra, akár a házban elhelyezve is újra felhasználhatóak, csökkentve ezzel a hulladék mennyiségét, támogatva környezetünket.” Ár: 16.900 forint.

Gif: Yves Rocher

5. Nivea

A Nivea is egy cuki kis adventi házikóval készült. Tartalmaz ajakápolót, krémeket, szépészeti eszközöket (például sarokreszelő, beautyblender, körömreszelő) és arclemosót is. Ár: 12.110 forint.

Fotó: Nivea

6. Makeup Revolution

Mint minden évben, a Makeup Revolution most is felkészült az ünnepekre. Sminkkel és eszközökkel tömte meg a rosegold kalendáriumot. Minden ablaka alatt egy exkluzív kozmetikum vagy kiegészítő rejtőzködik a 25 már jól bevált, legkedveltebb termék közül, de vannak köztük vadonatújak is.

Képfelirat

7. Lancôme

Ismét visszatértünk a borsosabb kategóriába: a Lancôme egy exkluzív és gyönyörű szettet rakott össze. Tartalmaz sminkeket, ecseteket, parfümöt, lemosót és krémeket.

Fotó: Lancome

8. Yves Saint Laurent

A luxus kedvelőinek a YSL is készült: 75.390 forintért különböző best-seller termékeket tudhatunk magunkénak 24 napon át.

Fotó: YSL

9. Douglas

Érdemes a Douglas környékén is körbe nézni azoknak, akik kedvelik a szépészeti termékeket. Több adventi kalendáriumot is összeállítottak több ár kategóriában, így mindenki találhat magának megfelelőt.

Fotó: Douglas

10. Armani Beauty

A legdrágább kalendárium idén az Armanitól van, közel 100 ezer forintot kell annak fizetnie, aki 24 napon át akarja élvezni a teljes luxust. Az Armani Beauty a 2020-as karácsonyi szezon alkalmából egy exkluzív adventi kalendáriummal készült, mely 6 teljes méretű termékkel, 17 luxusminiatűrrel és 1 kis ajándékkal emeli az ünnepi várakozás fényét.

Fotó: Armani

11. NYX

A tinik kedvence a NYX is készült egy 24 napos szettel, amely most 11.690 forint.

Fotó: NYX

12. MAC

Sok teljes méretű termékkel készült a MAC Cosmetics az árért cserébe: 69.000 forint a 24 darabos ajándékozás, azonban ennek valós értéke több mint 120.000 forint. A honlapon sajnos nem elérhető, így, aki erre vágyik, Budapestre kell ellátogatnia.

Fotó: MAC Cosmetics

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek