Starity

Sarah Paulson thrillerben tündököl ezúttal

2020. november 12. 14:02   |   Szerző: Glamster

Egy csavaros anya-lánya történet! Sarah Paulson új thriller filmjének előzetese megérkezett magyarul.

hirdetés

Az előzetes alapján Sarah Paulson (American Horror Story) és Kiera Allen egy csavaros anya-lánya történetben engednek betekintést a kapcsolatukba.

Megérkezett a Fuss magyar nyelvű előzetese – az új thriller az ismert rendező Aneesh Chaganty munkája nyomán, aki olyan filmek kapcsán lehet ismerős, mint első filmje a Keresés.

Úgy tartják, az anyai szeretet elől nincs menekvés… Chloe (Kiera Allen) számára ez azonban semmi jót nem jelent. Anyjával (Sarah Paulson) való kapcsolatában van valami természetellenes, még inkább baljós. Diane a lányát teljes elszigeteltségben neveli, születése óta minden mozdulatát felügyeli. És vannak titkok, amiket Chloe csak most kezd el felfedezni...

Kevesen tudják, hogy a forgatás alatt éppen 17 éves Kiera Allen a való életben is mozgáskorlátozott. A szereppel kapcsolatban az Entertainment Weekly-nek így nyilatkozott:

Ahogy már korábban is mondtam, annak ellenére, hogy a film még meg sem jelent és senki sem láthatta, számomra mégis egy életre szóló élmény volt elkészíteni. Hihetetlen élmény volt ennyi kreatív ember között dolgozni és a feltétlen bizalmukat élvezni bármelyik együttműködés során.

A FUSS (16 éves kortól ajánlott) november 19-től lett volna megtekinthető a magyar mozikban, azonban a koronavírus miatt a mozik ideiglenesen zárva tartanak.

via BigBangMedia

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek