Starity

Korábbi exe szerint Pete Davidson szakításuk után napokkal már Ariana Grande karjaiban volt

2020. november 12. 15:03   |   Szerző: Four

A humorista és Cazzie David körülbelül két véig voltak együtt, csúnya vége lett.

hirdetés

A Saturday Night Live-ból ismert Pete Davidson korábbi exe megtörte a csendet. Cazzie David még azelőtt járt együtt Pete-tel, hogy a férfi összejött volna Ariana Grandéval. 

Cazzie hamarosan megjelenő esszékötetében szerelméről és szakításukról is mesélt: elmondása szerint azért volt bonyolult esetükben az elválás, mert mindketten mentális problémákkal küzdenek. A lány attól tartott, hogy Pete kárt tesz magában - korábban ugyanis ennél sokkal jelentéktelenebb esetek miatt történt már ilyen. 

Végül Cazzie mégis rászánta magát a szakításra, ám napokkal később visszahívta Davidsont, mondván hibát követett el. A férfi közölte vele, hogy soha nem volt még ilyen boldog, majd sms-ben ténylegesen szakított a lánnyal. Cazzie a később kiposztolt képekből jött rá, hogy volt szerelme már Ariana Grande párja, és hogy Pete a kapcsolatuk alatt készült tetoválásokat is mind átalakíttatta.

A lány elmondása szerint traumatikus volt számára a hír, napokig zokogott és drogokhoz nyúlt.

Azóta azonban Grande és Davidson is szakított, Cazzie pedig ismét jó barátságot ápol exével, és elmondása szerint "inspirálja a férfi bátorsága".

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek