Starity

Chris Columbus elárulta: Donald Trump cameója nem volt tervezett a Reszkessetek, betörők! 2-ben

2020. november 13. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Az 1992-ben bemutatott karácsonyi film direktora bevallotta, hogy az Egyesült Államok jelenlegi elnökének cameója nem volt benne a forgatókönyvben – az üzletember beleíratta magát a történetbe.

hirdetés
Chris Columbus elárulta: Donald Trump cameója nem volt tervezett a Reszkessetek, betörők! 2-ben
Fotó: 20th Century Fox

Chris Columbus rendező nemrégiben az Insidernek adott interjújában emlékezett vissza a Reszkessetek, betörők!-filmek forgatásaira, és a második filmmel kapcsolatban úgy nyilatkozott, hogy határozott elképzelései voltak a lobby jelenettel kapcsolatosan, ám Donald Trump (aki a Plaza Hotel tulajdonosa volt) felülírta az elgondolását.

Trump igent mondott a forgatásra. Kifizettük az illetéket, és közölte Az egyetlen módja, hogy használjátok a Plazát, hogy én is benne leszek a filmben., mi pedig beleegyeztünk

– elevenítette fel a direktor.

A hamarosan leköszönő amerikai elnöknek egy nyúlfarknyi szerep jutott a filmben: összetalálkozott a Macaulay Culkin alakította Kevinnel a hallban és útba igazította őt. Az üzletember egyébként több filmben is feltűnt az évek során – láthattuk őt A kis gézengúzokban, A csendestársban és a Zoolanderben is.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek