Starity

Megtiszteltetés: Harry Styles lett a VOGUE történelmének első férfi címlapsztárja

2020. november 13. 18:06   |   Szerző: Glamster

Harry Styles lett az első férfi címlapsztár a VOGUE történetében. Ez igazi mérföldkő a popkultúrában.

hirdetés

Tyler Mitchell/Vogue

Harry Styles lett a VOGUE első férfi címlapsztárja, méghozzá a decemberi szám elején tündököl az énekes majd. A VOGUE leírása szerint Styles zenéje elragadó és ikonikus, divatérzéke pedig kiemelkedő a férfisztárok körében.

Styles azzal kezdte az interjút, hogy nagyon kedveli Alain de Botton írásait. A 2016-as The Course of Love novellája rengeteget segített neki a párkapcsolatokban.

Amikor kapcsolatban vagy valakivel, azt várod magadtól, hogy természetesen jó vagy benne. Azonban az igazság az, hogy párkapcsolatban lenni kés jónak lenni benne, az külön készség.

Styles megtapasztalta, hogy milyen kegyetlen tud lenni a hírnév, amikor nyilvánosan együtt van valakivel, főleg, hogyha az illető népszerű is (Taylor Swiftre gondolt, de nem úriemberhez méltóan, nem mondott nevet – írja a Vogue).

A címlapon Harry tetőtől talpig Gucciban van, és természetesen Alessando Michele öltöztette.

Tyler Mitchell/Vogue

Amikor gyerek voltam, nagyon szerettem az extravagáns ruhákat. Harisnyát kellett hordanom egy iskolai darabban, és emlékszem, hogy őrületes érzés volt. Lehet, akkor szerettem meg a kihívó darabokat.

Styles szólókarrierje óta egybemossa a genderideológiás öltözködést, és gyakran áttér femininbe a stílusa. Természetesen ezzel nem ő az első: a fiatalok kedvence, Timothée Chalamet és Shawn Mendes is beállt a sorba.

2020-ban pedig új albumon kezdett el dolgozni. Elmondása szerint, folytatja azt a vonalat, amelyet a második lemezével elkezdett és tovább kísérletezik a hangzással.

Amikor hosszú idő után végre hazatértem (Londonba), elsírtam magam. (...) L.A. remek vakációhelyszín, de London az igazi otthonom

– osztotta meg.

Nagyon szerencsés vagyok a rajongóimmal, mert olyan nagylelkűek. Érzelmileg főleg... Eljönnek a koncertemre, és a környezet, amit teremtenek... Szó szerint érzem a szeretetet és elfogadást.

A Vogue teljes interjúját hamarosan magyar fordítással olvashatjátok nálunk.

Tyler Mitchell/Vogue

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek