Starity

Taylor Swift megnyílt: hosszan beszélt kapcsolatáról

2020. november 14. 08:08   |   Szerző: Four

Swift elárulta, mennyi változást hozott az életébe, hogy van egy rendes kapcsolata.

hirdetés

A magánéletét most már elkötelezetten védő Taylor Swift a Rolling Stone magazin hasábjain, Paul McCartney-val beszélgetve árult el kicsivel többet arról, hogyan kezelik barátjával a nyilvánosságot.

Swift, akit korábbi kapcsolatai miatt sokszor pellengérre állította a média, új szerelme, Joe Alwyn esetében már az elején eldöntötte, óvni fogja a nyilvánosságtól. Az énekesnő az interjúban elárulta, nemrég debütált Folklore című albumának egyik dala, a 'Peace' is erről szól. 

A 'Peace' valójában a magánéletemből eredeztethető. (...) Tudom milyen félelmetes, amikor találkozol valakivel és tényleg beleszeretsz - főleg, ha az illető két lábbal a földön áll és normálisan él. 

Embed from Getty Images

Majd így folytatta:

Gyakran őrlődöm azon, hogy amíg irányítani tudom saját magamat, és azt, mennyire normálisan, racionálisan kezelem a dolgokat, nincs befolyásom arra, ha húsz paparazzi ott áll a bokorban és követik az autónkat, megzavarják az életünket. Nem tudom kontrollálni, hogy mondjuk holnap lesz-e valami fura hamis szalagcím rólunk a hírekben. 

Taylor arra is kitért, hogy amióta Joe-val él kapcsolatban, sokkal nyugodtabb az élete:

Megismerve őt és kapcsolatba kerülve vele azt mondhatom, mindenképpen hoztam olyan döntéseket, amelyek sokkal valóságosabbá tették az életemet és nem csak egy sztorivá, ami alá lehet kommentelni. Legyen itt szó most arról, hogy hol élek, kivel lógok együtt, mikor nem készítek képeket - nagyon furcsa dolog elmagyarázni a magánéletet, de tényleg leginkább arra törekszem, hogy apró kis normális részleteket találjak. (...)

Swift és Alwyn 2017 óta él kapcsolatban, mindketten ügyelnek rá, hogy túl sokat ne áruljanak el magánéletükről.

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek