Starity

5 outfit, amely felháborodást keltett a brit királyi családban

2020. november 16. 17:05   |   Szerző: Four

A brit királyi család divatszakértője elárult pár titkot azokról a szettekről, amelyeken sokan megbotránkoztak.

hirdetés

 Elizabeth Holmes, a “HRH: So Many Thoughts on Royal Style” írója több olyan outfitet is kiemel a brit királyi család életéből, amelyek szokatlannak számítottak. 

A királyi család tagjai sosem kommentálják az outfitjeiket. Nem beszélnek róla, nem mondják el, hogy "ezért és ezért viselem ezt a ruhadarabot". Rád hagyják, hogy meglásd az összefüggéseket.

- írja Elizabeth.

1. Lady Diana Spencer, 1980

Embed from Getty Images

Amikor Diana randizni kezdett Károly herceggel, a paparazzik minden követ megmozgattak, hogy lencsevégre kaphassák az ígéretes jelöltet. Még abba az óvodába is ellátogattak, ahol dolgozott, és megkérték, hadd készítsenek róla pár képet. Bár a szoknya maga nem volt túl rövid, a fényképen átsütött rajta a nap, megmutatva így a leendő hercegnő lábait. 

Nagyon szégyellte magát... mindenki erről beszélt akkoriban.

- mesélte Holmes.

2. Lady Diana Spencer, 1985

Embed from Getty Images

A szakértő szerint 1985-re az eredetileg nagyon szégyellős Dianából igazi divatikon lett: az öltözködést használta kifejezőeszközeként, és minél elviselhetetlenebbé vált házassága, annál merészebb outfiteket vállalt be. Mint például ez a zöld, fejpántként használt nyaklánc az élénk színű ruhával.

3. Lady Diana Spencer, 1994

Embed from Getty Images

A "bosszúruhának" is szokták nevezni azt az 1994-ben viselt Christina Stambolian outfitet, amelyet Diana egy gálán viselt: azon az estén volt rajta, amikor debütált Károly herceg nyilatkozata, mely szerint éveken keresztül hűtlen volt Dianához.

4. Katalin hercegné, 2011

Embed from Getty Images

Habár Cambridge hercegnéje általában kifogástalan öltözéke miatt szokott címlapra kerülni, 2011-ben mégis egy kis baki keltette a legnagyobb feltűnést. A hercegné kanadába látogatott el, ám napsárga Jenny Packham ruhája megadta magát az időjárás viszontagságainak. A szél annyira fújt, hogy fellibbentette Katalin ruháját, megvillantva ezzel testszínű alsóneműjét. 

5. Meghan Markle, 2017

Embed from Getty Images

Meghan Markle szofisztikált mégis laza stílusát azonnal felkapta a világsajtó, amint bebizonyosodott, Harry herceg párja lett. Fittyet hányva a családi protokollra, a színésznő szakított farmerben és bő ingben érkezett a torontói Invictus Gamesre.

Már hosszú idővel azelőtt ismerte a divat nyelvezetét, mielőtt csatlakozott volna a királyi családhoz. Volt a divathéten, együtt dolgozott stylistokkal, és pontosan tudta, mi mit jelent. Tudta, mit csinál, és egy kicsit merész is volt. Szakított farmert húzott egy Misha Nonoo felsőhöz, amelyet "Husband shirtként" ("férj póló") neveztek el.

- mondja Holmes.

via NewYorkPost

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek