Starity

Felbontott eljegyzésén poénkodott Demi Lovato

2020. november 16. 21:09   |   Szerző: Four

Úgy tűnik, már túl van a nehezén az énekesnő: viccelődni is tud a csúnya szakítás kapcsán.

hirdetés

Úgy tűnik, Demi Lovato lassan túlteszi magát a tündérmesének induló, majd rémálommá váló kapcsolatán Max Ehrich-kel. Az énekesnő a mennyet és a poklot is megjárta a színésszel: miután a férfi nyáron eljegyezte, kiderült róla, nem őszinték a szándékai - szakításuk után pedig egyenesen zaklatni kezdte Lovatót.

Most azonban Demi kinyilvánította, képes már viccelődni rosszul sikerült kapcsolatán: a nemrég megrendezett E! People's Choice Awards gálájának háziasszonyaként poénkodott egy kicsit szakításán.

Nagyon izgatott vagyok, hogy ma este itt lehetek, mert őszintén, ez az év volt a leghosszabb három éve az életemnek. Ne értsétek félre, nagyon jól kezdődött. Felléptem a Grammy-díjátadón, aztán elénekeltem a himnuszt a Super Bowlon. De ezek után beütött a COVID, és mindent lezártak. Szóval azt csináltam, amit ilyenkor mindenki: karanténba vonultam és menyasszony lettem.

Majd így folytatta:

Elkezdtem festeni, fotózni, meditálni, ezenkívül nem tudtam, hogy lehet ilyet, de elértem az Instagram feedem végét négy alkalommal is. Hét évadot végignéztem a Pretty Little Liarsből, felbontottam az eljegyzésem, aztán elmentem ufókat keresni a sivatagba. Tehát csakis azzal foglalkoztam, amivel mindenki más.

- viccelődött Demi.

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek