Starity

Taylor Swift vs Scooter Braun: az énekesnő szerint a menedzser szerződésben akarta elhallgattatni őt

2020. november 17. 13:01   |   Szerző: Four

Swift megpróbálta visszaszerezni dalait, Braun azonban eladta a mastereket.

hirdetés

Folytatódik Taylor Swift és Scooter Braun jogi botránya: az énekesnő arról tájékoztatta rajongóit, hogyan is áll most a Braun által korábban birtokolt dalainak helyzete. 

Swift elmondása szerint annak érdekében, hogy megszerezhesse a kérdéses számokat, a csapata tárgyalni kezdett Scooter Braunnal, aki kikötötte, először alá kellene írnia Taylornak egy titoktartási megállapodást, mely szerint ettől kezdve csak pozitívan nyilatkozhat róla:

Alá kellett volna írnom egy dokumentumot, amely örökre elhallgattatott volna, még azelőtt, hogy akár esélyem lett volna alkudni a saját munkámra. A jogi csapatom szerint ez egyáltalán nem normális, és sosem láttak ilyesmi szerződést, hacsak nem egy zaklató akarja pénzzel elhallgattatni az őt vádolót. 

Embed from Getty Images

Ezek után érkezett a hír, hogy a Scooter által képviselt Ithaca Holdings nevű cég eladta az énekesnő dalait egy bizonyos Shamrock Holdings nevű vállalatnak, az összeg pedig akár 300 millió dollárra is rúghatott. 

Swift a rajongóinak írt levelében erre is kitért: állítása szerint a Shamrock Holdings képviselői pár héttel ezelőtt őt is megkeresték az üggyel kapcsolatban:

Ez volt a második alkalom, hogy a zenéimet eladták a tudtom nélkül. A levélben közölték velem, hogy meg akartak keresni még a tárgyalás előtt, de Scooter Braun kikötötte, hogy ne érintkezzenek se velem, se a csapatommal, különben az üzletkötés nem jön létre.

Embed from Getty Images

Ezek után az énekesnő leírta, hogy ugyan a Shamrock Hodings szívesen tárgyalt volna vele a dalok további sorsáról, tudomására jutott, hogy Braun ezek után is profitált volna az ő szerzeményeiből, ez pedig kizáró ok volt számára. 

Reményteljes és nyitott voltam a lehetőségre, hogy a Shamrockkal lépjek partnerségre, de Scooter részvétele lehetetlenné tette ezt számomra.

- írta az énekesnő, aki a fanoknak szánt tájékoztató mellé becsatolta a Shamrock Holdingsnak írt levelét is. Ebben kijelenti, nincs más választása, mint újra felvenni a dalait.

A dalokkal kapcsolatos botrány során már Braun is nyilatkozott, ide kattintva olvasható.

Embed from Getty Images

via New York Post

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek