Starity

Filmajánló: Mindig az ördöggel (Netflix)

2020. november 17. 17:05   |   Szerző: Glamster

Robert Pattinson, Tom Holland, és még sokan mások: nem semmi sztárparádé a Netflix új bűnügyi thrillerében.

hirdetés

A Mindig az ördög c. filmet nagy várakozás övezte, hiszen olyan sztárok kapnak benne szerepet, mint Tom Holland, Robert Pattinson, Bill Skarsgård és Harry Melling. A Port.hu leírása alapján a következő a cselekmény:

Vannak akik arra születnek, hogy eltemessék őket. Az ohiói Knockemstiffben és a szomszédos erdőkben baljós alakok - egy szentségtelen pap (Robert Pattinson), egy furcsa pár (Jason Clarke és Riely Keough), valamint egy tisztességtelen seriff (Sebastian Stan) - gyűlnek össze a fiatal Arvin Russell (Tom Holland) körül, miközben ő a saját és családja életét fenyegető ördögi erőkkel küzd.

A film a II. világháború és a vietnami háború közötti időszakban játszódik, és a rendező, Antonio Campos lenyűgöző és horrorisztikus képet fest az igazak és a korruptak közötti harcról a Mindig az ördökkel című filmben. Az izgalmas és finoman szőtt történet Donald Ray Pollock díjnyertes regényén alapszik.

A játékidő közel két és fél óra, ám a karakterek fejlődésének még ez is kevés volt. Külön érdekesség, hogy a szereplőket narrálásból ismerhetjük meg.

A színészi játék ennek ellenére pazar, a történet izgalmas, ám arra figyelmeztetnünk kell az olvasókat, hogy lassú égésű a film. Azoknak viszont tökéletes, akik szeretnének végre egy komoly thrillert látni, van felesleges két és fél órájuk a hideg időkben, kedvelik az 50-es és 60-as évek Amerikáját, illetve bírják Robert Pattinsont és Tom Hollandot.

A film a Netflixen elérhető magyar felirattal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek