Starity

Mac Miller halála után jött rá Halsey, ki kell szállnia egy mérgező kapcsolatból

2020. november 17. 19:07   |   Szerző: Four

Nagyon megrázta a rapper halála, más irányba fordította emiatt életét.

hirdetés

Halsey, aki korábban már mesélt arról, milyen rögös út vezette a sikerhez, most arra is kitért egy podcastben, mennyire meghatározó volt számára Mac Miller halála.

A tragikus eset alapjaiban rengette meg a hitét és ennek hatására felülvizsgálta saját életét. A rapper halála után rájött, nem akar mérgező kapcsolatban élni, és szakított akkori szerelmével.

Szörnyű dolog ezt mondani, mert pozitív dolgokat párosít egy borzasztó tragédiához. De megadta a bátorságot és a hitet, hogy otthagyjam a kapcsolatot, amelyben akkor voltam. 

Az énekesnő arra is kitért, hogy az említett kedvese rendszeresen drogozott, ehhez pedig ő is asszisztált:

A szeretetem kifejezése az lett, hogy együtt drogoztunk. Sok volt a hűtlenség is a kapcsolatban. Én meg úgy voltam vele, hogy ha én nem csinálom veled, akkor valaki mással fogod, aztán valószínűleg meg is dugod, ezek után pedig úgyis visszafogadlak, mert ezt csináljuk mindig.

Halsey amint képes volt szakítani, mentális betegségére is tudott koncentrálni, és összekapta magát. Gyógyszert kezdett szedni a bipoláris zavaraira, amely elmondása szerint megváltoztatta egész életét.

Ma pedig már ahogy ő mondja, "a valaha volt legjobb dolgokat csinálja".

Embed from Getty Images

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek