Starity

Tom és Jerry a filmvászonra is elhozzák hamisítatlan macska–egér-játékukat

2020. november 18. 13:01   |   Szerző: Glamster

Előzetes: 2021-ben érkezik az utánozhatatlan Tom és Jerry kalandja a mozikban.

hirdetés

2021 máris jobbnak tűnik: mozikba kerül Tom és Jerry macska-egér kalandja. Az előzetes tegnap került fel a nagyhálóra, és rögtön magyarul is megjelent a Boomerang Magyarországnak köszönhetően.

2021-ben a mozikban!

Leírás:

A rajzfilmtörténelem legkedveltebb riválisai újra találkoznak, amikor Jerry beköltözik New York egyik fényűző szállodájába az „évszázad esküvője” előestéjén. Hogy megszabaduljon az egértől, az esemény kétségbeesett szervezője felfogadja Tomot.

Az ezt követő macska–egér-háború azzal fenyeget, hogy véget vet a szervező karrierjének, romba dől az esküvő és maga a szálloda is. De idővel bonyolódik a helyzet: a személyzet egyik tagja mindhármuk ellen gonosz tervet sző.

A klasszikus animáció és az élőszereplős filmek szemkápráztató keverékében, a híres páros legújabb kalandjában Tomnak és Jerrynek új alapra kell helyezniük a viszonyukat. Arra kell vetemedniük, amire nem szívesen gondolnak: össze kell dolgozniuk, hogy megmentsék a rendezvényt.

A „Tom és Jerry” szereplőgárdájában felvonul Chloë Grace Moretz („Rossz szomszédság 2.”, „Az Addams család”), Michael Peña („Cesar Chavez”, „Amerikai botrány”, „A Hangya”), Rob Delaney („Deadpool 2.”, „Halálos iramban: Hobbs & Shaw”), Colin Jost („Hogyan legyünk szinglik?”, „Saturday Night Live”) és Ken Jeong („Kőgazdag ázsiaiak”, „Másnaposok”, „Transformers 3.”).

A film rendezője Tim Story („Fantasztikus négyes”, „Think Like a Man”, „Birkanyírás”), a producere Chris DeFaria („A LEGO-kaland 2.”, „Ready Player One”, „Gravitáció”), írója Kevin Costello, vezető producerei pedig Tim Story, Adam Goodman, Steven Harding, Sam Register, Jesse Ehrman és Allison Abbate.

Az alkotás William Hanna és Joseph Barbera karakterein alapul. A kreatív csapatban helyet kapott Alan Stewart operatőri koordinátor, James Hambridge produkciós tervező, Peter S. Elliot szerkesztő és Alison McCosh jelmeztervező. A filmzenét Christopher Lennertz szerezte. A Warner Bros. Pictures és a Warner Animation Group produkcióját, Tim Story filmjét, a „Tom és Jerry”-t világszerte a Warner Bros. Pictures forgalmazza.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek