Starity

Exe annak idején így tudta meg, hogy Pete Davidson pár héttel a szakításuk után eljegyezte Ariana Grandét

2020. november 18. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Bár már két éve annak, hogy az énekesnő és a humorista felbontották eljegyzésüket, bizonyos részletek csak most kerültek napvilágra.

hirdetés

Fotó: Getty Images; Mariner; E! Illustration

Azzal valószínűleg senkinek sem mondunk újat, ha azt állítjuk, Pete Davidson az utóbbi években inkább magánéleti csapongásai, mint szakmai sikerei miatt került a hírmagazinok címlapjára. Exe, Cazzie David (Larry David lánya) nemrég könyvet írt, melyben természetesen a humoristának is szánt egy fejezetet. Ebben az elbeszélésben kiderül, hogyan érzett, amikor hetekkel a szakításukat követően tudomást szerzett arról, hogy Pete megkérte aktuális barátnője, Ariana Grande kezét, ami talán azért is lehetett (volna) dühítő számára, mert vele két évig alkotott egy párt, mégsem húzott gyűrűt az ujjára.

Egy dél-afrikai családi nyaralás során megszállt az elfogadás és a megkönnyebülés újszerű érzése. Végre teret kaptak [a szakítástól egyéb] megfigyeléseim és gondolataim, és a kib*szott dalok végre nem ragadtak be a fejembe többé

– elevenítette fel Cazzie, aki váratlan telefonhívást kapott a menedzserétől a 16 órás hazafelé tartó repülőút közben.

Közölte velem, hogy [Pete és Ariana] eljegyezték egymást, én pedig felnevettem.

Pete-nek egyébként nemcsak Cazzie és Ariana voltak az egyetlen közismert barátnői; randizott többek között Kate Beckinsale-lel és Kaia Gerberrel, de Margaret Qualley-vel is volt romantikus jellegű viszonya.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek