Starity

Így változtatta meg a világ leghíresebb agglegényének életét Amal Clooney

2020. november 18. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Első, zátonyra futott házassága után George egyáltalán nem tervezett újranősülni és a gyerekvállalás gondolata sem hozta lázba... egészen addig, amíg nem találkozott Amallal.

hirdetés
Így változtatta meg a világ leghíresebb agglegényének életét Amal Clooney
Fotó: Andy Rain / EPA-EFE / Shutterstock.

Úgy álltam a dolgokhoz, hogy Sosem nősülök meg, nem lesznek gyermekeim. Dolgozni fogok. Nagyszerű barátaim vannak, az életem teljes, jól vagyok.. Nem is voltam tudatában annak, mennyire üres az életem, mielőtt megismerkedtem volna Amallal

– nyilatkozta a GQ magazin legfrissebb számának George Clooney, akit évekig Hollywood legpartiképesebb agglegényének tartottak.

Bár az 59 éves filmsztár egyszer már kipróbálta, milyen is a házasság (1989 és 1993 között Talia Balsam férje volt), a rossz tapasztalat elbátortalanította, és a későbbiekben eszébe sem jutott az újbóli nősülés. Amal Alamuddin azonban mindent megváltoztatott.

Rádöbbentem, micsoda üresség tátongott az életemben. Korábban sosem voltam abban a helyzetben, ahol valaki más élete fontosabb volna, mint a sajátom. Aztán jöttek a kicsik. [...] 36 évig én voltam az a fickó, aki ha valaki gyerekét sírni hallotta, úgy reagált, hogy Ugye, csak szórakozol velem?. Mostanra én lettem a fickó a gyerekkel.

George egyébként egy közös baráton keresztül ismerkedett meg Amallal 2013-ban, és kevesebb, mint egy együtt töltött év után megkérte a jogásznő kezét. 2014 szeptemberében, Olaszországban kötöttek házasságot, 2017 júniusában pedig ikreik születtek.

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek